Versace: jesen-zima 2015/16

VERSACE_VP3 Versace - Runway & Close-ups - MFW FW2015 Versace - Runway & Close-ups - MFW FW2015

Versace - Runway & Close-ups - MFW FW2015Nova kolekcija Donatelle Versace za prihajajočo jesen upodablja neustavljivo in privlačno žensko, ki ničesar ne prepusti naključju. Še posebej precizna pa je glede tega, kaj bo oblekla. Kratka krila, visoki razporki in škornji, ki segajo prek kolen, delujejo zelo zapeljivo, vendar Versacejeva ženska nikoli ne razkrije preveč. Nosi velika očala, zaradi katerih deluje bolj nedostopno in obožuje čevlje z visoko, zelo dodelano platformo, ki odmeva ko hodi …  Slišiš jo tudi po tem, ko že odide …

Za kavo z najboljšo prijateljico v šik kavarni bo nadela pončo in visoke škornje, čez dan pulover z velikim napisom Versace, visoko krilo in enobarven clutch, zvečer pa bleščečo prosojno obleko v stilu osemdesetih. Kadar sije sonce bo izbrala rumeno, rdečo ali zeleno, sicer pa obožuje tudi črno. Vas zanima še več?

Spodaj si oglejte modno revijo modne hiše Versace za jesen-zimo 2015/16 z milanskega tedna mode.

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri