Vse najboljše, kraljica!

LIZA_VP

Foto: Getty

Kraljica Elizabeta II. je danes upihnila že 89. svečko na torti in če bo visoko noseča vojvodinja Cambriška nekoliko ‘pohitela’, bo kraljica za darilo dobila že petega vnuka!

GRAZIA se je odločila, da kraljičin rojstni dan proslavi s pregledom njenih modnih oprav, hkrati pa vam razkriva zapovedi njenega stila:

1. Nikamor brez klobuka (rada mu doda tudi kakšno pero ali cvetje). Enako velja za biserni nakit in rokavice, ki ne smejo manjkati na nobenem družabnem dogodku.

2. Obožuje barve. Redko jo boste videli v črni ali kateri drugi temni barvi.

3. Outfit mora biti skladen, to pomeni, da se morajo vedno ujemati tako obleka in klobuk kot čevlji in torbica.

4. Pete ja, ampak nikoli več kot 5 centimetrov (kar narekuje tudi poslovni bonton).

6. Nikamor brez nasmeška!

Spodaj pa še nekaj kraljevih outfitov …

 

Za bolj svečane priložnosti (torej pogosto) rada izbere črno-belo kombinacijo, ki ji zelo pristaja. Ali je kdo omenil Coco Chanel?
Ko je leta 2008 kraljica Elizabeta II. obiskala Slovenijo, je nosila prav takšen kostim z zlatimi detajli in broško, ki odlično popestrijo outfit. Zelo šik in elegantno!
Za dnevne priložnosti rada izbere svetlo roza barvo, prav tako pa je velika ljubiteljica klobukov z dodanimi pentljami. Tudi GRAZII je všeč izbira barve, ki slavljenko še dodatno pomladi!
Kraljica je nedvomno velika ljubiteljica barv. Poseže tudi po tistih bolj drznih, kot je denimo tale odtenek vijolične. Seveda je takšne barve potem tudi celoten outfit.
Outfit dobro zaokrožijo krzneni dodatki in lakasta torbica, ki poskrbijo, da je kraljica videti kot prava 'fashionista'.
V šik pink plaščku. Podobnega ima tudi vojvodinja Kate Middleton.
Nekaj drži kot pribito: kraljičini outfiti niso nikoli dolgočasni. Tudi če bi nosila samo klobuke s perjem, bi izstopala.
Komu, če ne kraljici, pristaja kraljevsko modra ...

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri