Vsi odtenki rožnatega sleza

Premiere Of Disney's "Planes: Fire & Rescue" - Red Carpet

Foto: Getty

Pomlad sicer prinaša vse odtenke cvetoče narave, vendar je GRAZIA prepričana, da je prav slezasta barva najbolj vroč trend te sezone. Saj ne, da bi hoteli še eno barvo poimenovati ‘nova črna’, a verjamemo, da je barva sleza nedvomno ‘it’ barva za leto 2015. Ne le da jo v naravi najdemo v ljubkih niansah rožnate in vse do hladnejše lila, povrhu tudi ustreza vsem tipom polti ter optično podaljša in zoža prste. Vroč trend, nad katerim je GRAZIA zelo navdušena, je priletel naravnost z modne brvi Burberry ter Badgley Mischka in je zlata (pardon, rožnata!) sredina med ljubkimi pasteli in sofisticiranim ‘nude’ videzom.
Vsi odtenki slezaste barve so tudi najpreprostejši prehod od hladnega k toplejšemu delu leta, saj vsebuje toplino, a jo na barvnem spektru še vedno najdemo med hladnimi niansami. Nežna in subtilna, kot je cvetoča pomlad.

Dior Vernis, odtenek Lady
Avon Magic Effects Colour Attract, odtenek Lavender Lure
Chanel Le Vernis, odtenek Tenderly
OPI Hello Hawaii, odtenek Ya?
Soigné Botanique, odtenek Violette
Burberry, odtenek Hydrangea Pink
YSL La Laque Couture, odtenek Parme Graffiti
Sally Hansen Complete Salon Manicure, odtenek Plum's the Word

Darilni vodič

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri