Z mehkimi rokami v cvetočo pomlad

NIVEA Express Hydration Hand Fluid-2

Prebujajoča pomlad nas je že prepričala, da rokavice pospravimo v kot omare. A naše roke si v vremensko muhastih mesecih kljub vsemu želijo vlage in se razveselijo lahkotne vlažilne formule, ki se v kožo vpije hitro in ne pušča mastnih sledi.

Brezskrbno in hitro navlažene roke vam zagotavlja krema za roke NIVEA Express Hydration. Ponaša se z lahko formulo, ki se v kožo vpije v nekaj trenutkih in jo učinkovito vlaži skozi ves dan. Lipidi so namreč tisti, ki skupaj z vlago tvorijo naravni zaščitni sloj kože, a se odplaknejo ob vsakem umivanju rok. Koža tako hrepeni po dodatnem vlaženju, v toplejših dneh pa je obenem dobrodošlo tudi hitro vpijanje in lahkotna formula, ki ne pušča mastnega sloja. Krema za hitro vlaženje rok NIVEA Express Hydration vsebuje inovativno vlažilno tehnologijo Hydra IQ, ki poleg negovalnih učinkov uravnava tudi naravne procese vlaženja kože.Po uporabi kreme NIVEA Express Hydration je koža zato v hipu mehka in osvežena.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri