Za valentinovo jo razvajajte s setom za nego kože

 

Veliko je načinov, da ji poveste “ljubim te”. Eden izmed njih je tudi, da svoji ljubljeni podarite set za nego kože. Ženske se namreč rade razvajamo in tega bo vesela prav vsaka.

Letos za valentinovo jo tako lahko razvajate s prodajno uspešnico za žarečo kožo mladostnega videza – BIOEFFECT ESSENTIAL SKINCARE setom, ki vsebuje BIOEFFECT EGF SERUM in EGF  EYE SERUM.
Večkrat nagrajeni BIOEFFECT EGF SERUM ostaja zlati standard v boju proti staranju  in za vlaženje kože.  Vsebuje EGF (Epidermal  Growth Factor),  vzgojen v ječmenu – celični aktivator, ki vaši koži povrne sijaj in nivo vlažnosti, medtem ko minimizira gubice in gube.
BIOEFFECT EGF EYE SERUM je formuliran namensko za tanko in občutljivo koži na področju okoli oči. Je popolna izbira za dopolnitev učinkovitosti režima negovanja kože.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri