Za vse ljubitelje trilerjev: Snežak

Že ta teden (premiera: 11. oktober, Kolosej; na rednem sporedu: od 12. oktobra) nas bo s svojo srhljivo zgodbo obiskal Snežak, ki naznanja, da se v mestu že desetletja dogajajo čudne reči.

Srečali bomo detektiva Harryja Hola, ki kot glavni junak nastopa v mnogih romanih enega najbolj uspešnih in svetovno znanih norveških pisateljev Joa Nesba. Snežak je sedmi roman iz serije o detektivu Holeu, v katerega čevlje bo v filmu stopil Michael Fassbender (Neslavne barabe, 12 let suženj, Možje X, Steve Jobs), glavno žensko vlogo pa prevzema Rebecca Ferguson (Misija: Nemogoče – Odpadniška nacija, Dekle na vlaku).


Harry Hole (Michael Fassbender) skuša priti na sled domnevnemu serijskemu morilcu, ki mu z vsako smrtjo pušča nove namige. Njegove žrtve vedno izginjajo na dan, ko v Oslu zapade prvi sneg, prvo med njimi pa naznani rožnat šal, ki ga pretkani morilec ovije okoli snežakovega vratu. S pomočjo mlade nadarjene sodelavke Katrine Bratt (Rebecca Ferguson) desetletja stare primere poveže z novim izginotjem. In ugotovi, da ima samo do naslednjega prvega snega čas, da končno pride morilcu na sled.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri