Že petič očka

<> at Macao on January 21, 2015 in New York City.

(Foto: Getty)

Igralec Jude Law (42) je nedavno že petič postal oče, in sicer sta z nekdanjo partnerico Catherine Harding dobila punčko. Simpatični igralec ima iz prejšnjih razmerij že štiri otroke, tri (Rafferty, 18, Iris, 14 in Rudy, 12) z nekdanjo ženo Sadie Frost in še petletno hčerko Sofio z manekenko Samantho Burke, s katero sta bila skupaj zelo kratek čas. Njegova najdaljša zveza po razpadlem zakonu je bila z igralko Sienno Miller (33), ki pa je od leta 2011 poročena z igralcem Tomom Sturridgom.

Kljub temu da Jude ni več razmerju z novopečeno mamico, je njegov predstavnik za stike z javnostmi pojasnil, da bosta oba od staršev vključena in predana vzgoji otroka. Law vsekakor ni veliki osvajalec le v filmih, temveč tudi v resničnem življenju, GRAZIA pa se sprašuje, kdaj se bo končno ustalil …

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri