​Kako ujeti čarobne trenutke to jesen s HONOR 90?

Jesen je čas, ko narava zažari v toplih odtenkih rumene, oranžne in rdeče barve. S telefonom HONOR 90 lahko z lahkoto ujamete to čudovito sezono v vsej svoji lepoti. GRAZIA razkriva nekaj nasvetov, kako izkoristiti funkcije naprave HONOR 90 za ustvarjanje čudovitih jesenskih fotografij.

1. Izkoristite napredno kamero

HONOR 90 je opremljen z vrhunsko kamero, ki omogoča odlične posnetke v različnih pogojih osvetlitve. Izkoristite napredne funkcije kamere, kot so nočni način in portretni način, da boste lahko zajeli vsak detajl jesenske pokrajine.

2. Igrajte se z barvami in kontrasti

Barve jesenskih listov lahko odlično poudarite tako, da prilagodite barve in kontraste znotraj funkcij kamere. Poudarite tople odtenke in poskrbite, da bo vsaka fotografija izstopala s svojo edinstveno barvno paleto.

3. Uporabite umetno inteligenco (AI) za izboljšanje fotografij

HONOR 90 je opremljen s funkcijo umetne inteligence, ki samodejno prilagaja nastavitve kamere glede na okolico. To vam omogoča, da enostavno izboljšate kakovost svojih fotografij brez dodatnega truda. Prav tako pa kamera z vključenim funkcijami AI še prav posebej ujame najbolj čarobne trenutke tudi, ko skočite visoko v zrak.

4. Poudarite detajle

Jesenska narava je polna drobnih detajlov, kot so kapljice rose na listih ali pa barviti plodovi dreves. Uporabite makro način kamere HONOR 90, da zajamete te drobne lepote in ustvarite osupljive posnetke.

5. Izkoristite ustvarjalne filtre

HONOR 90 ponuja različne ustvarjalne filtre, ki lahko dodajo poseben pridih vašim fotografijam. Preizkusite različne filtre in odkrijte, kateri najbolje poudari jesensko vzdušje in delijo vaš vajb.

6. Posvetite pozornost osvetlitvi

Osvetlitev je ključna pri fotografiranju jesenskih prizorov. Izkoristite funkcijo prilagajanja osvetlitve na napravi in poskrbite, da bo vsaka fotografija imela optimalno ravnotežje svetlobe in sence.

Ne pozabite biti ustvarjalni in eksperimentirati z različnimi nastavitvami kamere, da boste lahko zajeli vsak čar jeseni.

O podjetju HONOR

HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globalna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR ali pišite na newsroom@hihonor.com.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si