10% bližje odločitvi, da letos čisto zares pričnete z vadbo!

fitness-on-toast-faya-blog-girl-fashion-gym-clothes-kit-workout-gear-outfit-exercise-striders-edge-running-leggings-top-vest-compression-fabric-4

Zima še ni rekla zadnje besede, hkrati pa je pomlad že skoraj pred vrati. In z njo pravi čas, da se posvetimo sebi in oblikovanju našega telesa. Če pa vam manjka tista prava motivacija, vam predlagamo, da se ustavite v Hervisu, saj so pripravili zanimivo ponudbo, s katero boste 10 % bližje odločitvi, da končno pričnete z vadbo. Hervis namreč predstavlja pričetek ekskluzivnega sodelovanja z MasterCardom, vodilno korporacijo bančnega poslovanja na domačem in tujih trgih. Vsak torek v mesecu boste ob plačilu z MasterCard brezstično kartico v vseh trgovinah Hervis prejeli dodatni 10% popust tudi na že znižane cene izdelkov. Tako se lahko vsak torek po nižjih cenah opremite za vašo najljubšo športno aktivnost. Hervis za vse ljubitelje aktivnega preživljanja prostega časa še posebej priporoča izredno priljubljene nove modele trendi Skechers superg in Under Armour športna oblačila za vse oblike aktivnosti.

MasterCard torki v Hervisu

Prava kombinacija za vrnitev v formo

Hervisovi torki z MasterCardom so odlična priložnost za vse, ki želijo izkoristiti priložnost za vrnitev v formo. Hervis ponuja široko izbiro Under Armour športnih oblačil, vse od majic, jopic, puloverjev in hlač, za aktivne moške, ki želijo poleg kakovosti tudi moden izgled. Under Armour jopica s kapuco je narejena iz zelo mehkega in lahkega flisa s posebno tehnologijo, ki prepušča vlago in preprečuje neprijetne vonjave. Zato je idealna izbira za aktivno preživljanje prostega časa, sedaj pa ob torkih tudi dosegljiva po 10 % nižji ceni.

Hervis Under Armour moška oblačila

Hervis poskrbi tudi za pravo športno obutev zanj in zanjo. Eden glavnih modnih trendov to pomlad so superge z retro pridihom, ki jih idealno poosebljajo Skechers superge. Modne Skechers superge iz Hervisa so idealna pika na i vsaki športni kombinaciji,  nosite pa jih lahko tako v prostem času kot tudi med raznimi aktivnostmi. Opremljene so namreč z izredno udobno spominsko peno, ki bo poskrbela, da bodo aktivne ure resnično prijetne ter kakovostne. Hervis vam svetuje, da se katerikoli torek v mesecu odpravite v eno od poslovalnic z brezstično kartico MasterCard in za nove superge izkoristite 10 % popust.

Hervis Skechers superge

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si