Laneni suknjič: popolna izbira za eleganten videz v vročih dneh

Eden najbolj udobnih in praktičnih materialov poleti je ravno lan. Gre namreč za tkanino, ki je izredno vpojna in hitro odstrani pot iz naše kože. Prav tako je izjemno zračna tkanina, zaradi česar nam v njej ni vroče. Številni modni oblikovalci zato v svoje poletne kolekcije pogosto vključujejo lanena oblačila, med njih pa spadajo tudi laneni suknjiči, ki so letos še posebej priljubljeni. Sploh pa jih boste oboževale tiste, ki prisegate na klasiko.

Lanen suknjič je kot nalašč za vsakdanji videz v vročih pomladnih in poletnih dneh, prav tako pa ga lahko oblečete za na zmenek, kavico s prijateljicami ali za katero drugo priložnost. Kombinirate ga lahko z lanenimi ali bombažnimi hlačami, kavbojkami, mini krilom ali obleko. Lanen suknjič bo vsakemu videzu dodal pridih elegance, a hkrati ne bo preveč strog – še en razlog, zakaj ga obožujemo!

Letos so priljubljeni laneni suknjiči v klasičnih belih, bež in olivno zelenih odtenkih, prav tako pa ne boste zgrešili z rožnato, modro, rumeno in vijolično barvo. GRAZIA je za vas poiskala njenih 7 najljubših, ki si jih oglejte v nadaljevanju:

12storeez, 255 €

ZARA, 49,95 €

NA-KD, 109,95 €

ZARA, 59,95 €

MAX&Co., 324,95 €

MANGO, 99,99 €

Naslovna slika: MANGO

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si