Ekstravagantna klasika: 170 let kultne znamke za nego kože

Kiehl’s, ustanovljen leta 1851, je priznana znamka kakovostnih izdelkov za nego kože, ki letos praznuje velikih 170 let obstoja. Družina ustanovitelja podjetja Kiehl’s, ki je bil na začetku majhna lekarna v newyorški četrti East Village, je za svoje poslanstvo izbrala nudenje po meri prilagojenih storitev in izdelkov za nego kože. Že takrat so kombinirali najnaprednejšo tehnologijo in edinstvene, učinkovite sestavine za izboljšanje zdravja in videza kože. Skozi leta je Kiehl’s ostal zvest svojemu poslanstvu in še danes na prvo mesto vedno postavlja izkušnje kupcev.

 

Globalni vodja za izobraževanja in uporabniške izkušnje Kiehl’sa, Cammie Cannella, pojasnjuje:

 

»Skozi desetletja so Kiehl‘sove storitve ostale zasnovane na izobraževanju, saj lahko vsak kupec, ki nas obišče, pričakuje po meri prilagojeno svetovanje, priporočila izdelkov ter ustrezne vzorčke. Skrbimo za pomoč kupcem, saj jim želimo pomagati razumeti edinstvene potrebe njihove kože in najti izdelke, formule in rutine, ki jim bodo najbolj koristile.«

 

Danes se je čarovnija, imenovana »Kiehl’sova izkušnja«, razširila po vsem svetu in še naprej navdušuje z visokokakovostnimi formulami in največjo strokovnostjo na področju nege kože. Da bi proslavili dediščino dolgoletne predanosti Kiehl‘sovim osnovnim vrednotam, ponosno predstavljamo dve kolekciji v omejeni izdaji: klasično kolekcijo ekskluzivnih izdaj kultnih formul, ki vključuje Kiehl‘sove najbolj znane izdelke, in prvič doslej kolekcijo, navdihnjeno s Kiehl‘sovo zgodovino, ki jo sestavljata dve posebni formuli, navdihnjeni z arhivi Kiehl‘sovih začetkov.

Kolekcija ekskluzivnih izdaj kultnih formul

Ob tej pomembni 170. obletnici na trg postavljamo kolekcijo ekskluzivnih izdaj kultnih formul, ki so na voljo v čudovitem stekleno belem pakiranju z zlatimi detajli. Gre za najbolj priljubljene in najbolj prodajane Kiehl‘sove izdelke vseh časov: Midnight Recovery Concentrate, Ultra Facial Cream, Calendula Herbal-Extract Toner in Creamy Eye Treatment with Avocado.

 

This slideshow requires JavaScript.

Kolekcija, navdihnjena s Kiehl‘sovo zgodovino

Kiehl’s se je prvič podal globoko v svoj arhiv najljubših formul in izbrskal dva zgodovinska izdelka iz prejšnjih desetletij. Skrbno izbrana za počastitev lepotnih trendov, ki so revolucionizirali prejšnja obdobja, je kolekcija, navdihnjena s Kiehl‘sovo zgodovino, na novo zasnovana za sodobnega poznavalca nege kože.

 

Heritage French Rosewater Toner

Šestdeseta so zaznamovala novo obdobje nege kože in proslavila začetek uporabe rutine v nekaj korakih. Kupci so zahtevali izdelke, ki so dekadentni in luksuzni, s katerimi bi se lahko negovali doma in uživali v trenutkih zase. Nova, osvežena formula Heritage French Rosewater Toner, navdihnjena s kolekcijo Kiehl’sovih tonerjev z rožno vodo iz 60. let prejšnjega stoletja, je obogatena z rožno vodo in celimi, ročno nabranimi cvetnimi lističi turških vrtnic iz obnovljivih virov. Ta nežni toner z lahkotnim in svežim vonjem navlaži in povrne koži ravnovesje ter jo zgladi in zmehča – kot da bi se dotikali cvetnih lističev.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si