2 lepotna izdelka, ki sta letošnjo zimo nepogrešljiva

NUXE razširja linijo Rêve de Miel® z dvema izjemno hranljivima koncentratoma – to sta Izjemno pomirjujoči balzam za obraz in Medeni oljni balzam za telo. Pripravite suho kožo na zimo!

 

 

Izjemno pomirjujoči balzam za obraz

Neustavljiv užitek za vsa čutila se skriva v slastnih dišavah medu, mimoze in vanilije, bogata tekstura z medom, propolisom, dragocenimi rastlinskimi olji (riževi otrobi, argan, makadamija), karitejevim maslom in izvlečkom ječmena pa kožo intenzivno nahrani, pomiri in obnovi.

Nova Rêve de Miel® krema za obraz na osnovi medu, propolisa in dragocenih rastlinskih olj intenzivno neguje, pomirja in obnavlja kožo, hkrati pa jo ščiti pred zunanjimi dejavniki (veter, mraz …). Koži je povrnjena prožnost in neskončno udobje. Zmanjša se občutek hrapavosti, pordelosti in draženja.

Izdelek je primeren za dnevno in nočno nego za suho in občutljivo kožo tekom celega leta, drugim tipom kože pa prija ob izpostavljenosti zimskim razmeram.

 

Medeni balzam za telo

Balzam za telo Rêve de Miel® je zasnovan za zelo suho in občutljivo kožo. Formula vsebuje visoko koncentracijo maščobnih kislin (dragocena rastlinska olja argana in boreča), ki koži nudijo intenzivno nego, obnovo in lajšajo občutek srbenja in draženja. Njegova izjemno čutna tekstura se ob masaži spremeni v nežno olje, ki kožo ovije v udobje, brez lepljivega občutka.

Vsebuje vsaj 92,9 % sestavin naravnega izvora.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si