20 let sekund, ki štejejo!

Vse od njegovega nastanka v letu 2000, J12 skrbi za svojo posebnost in edinstvenost. Radikalna izbira barv, inovativni materiali in novodobna tehnologija, J12 zna narediti vtis! J12 ni le ura, je ura prav vsake sekunde, tiste, ki odloča, ki spremeni naše življenje. In letos ta ikoničnai J12 praznuje 20 let, skupaj s svojimi šestimi muzami, ki se v rojstnodnevni kampanji skupaj z znamko Chanel spominjajo in ozirajo na svojih preteklih dvajset let in vseh tistih ključnih sekund, ki v življenju resnično štejejo!

“Če bi lahko ponovno doživela eno sekundo v svojih zadnjih dvajsetih letih, bi bil to verjetno trenutek, ko sem se kot nevesta sprehodila v Chanelovi modni reviji pred nekaj leti! – Lili Rose

Velika ljubiteljica Čarvnika iz Oza, Gone with the Wind in Peau d’Ânewas ter hčerka enega najbolj znanih parov v zabavni industriji, je po stopinjah svojih staršev svojo igralsko kariero začeka pri 15ih letih. Vse se je začelo po naključju, s sodelovanjem njenega očeta Johnnya Deppa z dolgolentim prijateljem Harley Quinn Smithom v filmu Tusk, kjer je Lily-Rose odkrila svojo ljubezen do igranja in katerega režiser Kevin Smith je Lily v naslednjem letu ponudil njeno prvo večjo vlogo v Yoga Hosers.

Svojo kariero se je za tem odločila nadaljevati na drugi strani Atlantika, najprej v La Danseuse režiserja  Stéphanie Di Giusto, ki je bil izbran za filmski festival v Cannesu in je Lily-Rose prinesel nominacijo za  nagrado César za najbolj obetavno igralko. Sledil je njen nastop v filmu Planetarium režiserke Rebecce Zlotowski kjer je zaigrala ob boku Natalie Portman, naravnost navdušila pa je s svojima vlogama v Les Fauves, Vincenta Mariette in v L’homme dèle, pretresljvi zgodbi o ljubezenskem trikotniku režirane s strani Louis Garrel. Zaigrala je tudi v filmu The King in se le v nekaj letih uveljavila kot vzhajajoča igralska zvezda tako v francoskem kot angleškem filmskem svetu.

Njena ljubezenska zgodba z znamko CHANEL se je pričela v letu 2015, ko se je skupaj s svojo mamo Vanesso Paradis prvič pojavila na predstavitvi kolekcije Métiers d’Art Paris-Salzbourg v New Yorku. V istem letu je bila izbrana kot obraz za kampanjo Chanelovih sončnih očal in oglasih za CHANEL No. 5 L’Eau. Po tem, ko je v prekrasni poročni obleki, pod roko Karla Lagerfelda zaprla pomladno Haute-Couture revijo 2017,  je postala ambasadorka za linije šmink Rouge Coco Gloss, Rouge Coco Lip Gloss in Rouge Coco Flash. Kot je povedala Lily-Rose: “Naša vez je mnogo več kot le profesionalni odnos. CHANEL je verjetno prva beseda, ki sem se jo kot otrok naučila prebrati. Ljudje v tem teamu so me videli odrasti. Absolutno jim zaupam, saj so zame vedno poskrbeli v najbolj gracioznem, radodarnem in toplem smislu in zelo sem srečna, da sem postala del njihove družine pri tako mladih letih!”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si