Negujte se z večnima simboloma ženstvenosti!

Izza svežih aromatičnih akordov dražestne pomaranče in mandarine se razkrije nežna, a odkrito drzna esenca nerolija iz srca sredozemskega kraljestva. Sadne note in dišavni akordi drznega nerolija zapeljejo orientalsko esenco in jo strastno objamejo. Bela orhideja, opojna in čutna ženstvena cvetlica, se druži z blagim maskom, katerega dišavna sled vztraja še dolgo potem,
ko so se druge dragocene note že poslovile …

Novo v kolekciji Neroli - Orchidee-IMG

Poetični opis v zgornjih vrsticah priča o dopolnjeni L’OCCITANOVI kolekciji Néroli & Orchidée, ki so se ji pridružili novi negovalni izdelki. Slednji vas bodo popeljali v dišavni raj dragocenih belih cvetov pomarančevca in orhideje – večnih simbolov ženstvenosti. Dišavna družina Néroli & Orchidée je del kolekcije La Collection de Grasse, ki jo je navdihnilo provansalsko mesto Grasse, svetovna prestolnica parfumov. V tem mestu se doma pridelane dišavne sestavine združujejo z dragocenimi dišavami  iz daljnih dežel …

Kaj novega so pripravili pri L’OCCITANU in vas povabili v dišavni raj dragocenih belih cvetov pomarančevca in orhideje – večnih simbolov ženstvenosti?

Parfumsko olje za telo Néroli & Orchidée, 75 ml, cena 29,50 eur

Novo Parfumsko olje za telo Néroli & Orchidée pomaga nahraniti kožo, obenem pa jo naredi mehko in svilnato gladko. Razkošno suho olje, obogateno s čudovitim eteričnim oljem nerolija, negovalno belo orhidejo z Madagaskarja in izvlečkom iz cvetov pomarančevca iz Provanse, ki je pridobljen s tehniko enfleraža, se kar raztopi na koži in jo razvaja z zapeljivo sadno-cvetno dišavo, s katero se ne more kosati nobena druga.

Parfumsko olje za telo Neroli-Orchidee 75 ml-IMG

Sijoči balzam za ustnice Néroli & Orchidée, 12 ml, cena 8,10 eur

Novi Sijoči balzam za ustnice Néroli & Orchidée odišavi ustnice s sadno-svežo dišavo in jim podari sijoč, a nežen naraven rožnat odtenek. Nadvse ženstven negovalni balzam, obogaten z esenco nerolija iz Sredozemlja, absolutom bele orhideje z Madagaskarja in izvlečkom iz cvetov pomarančevca iz Provanse, ki je pridobljen s tehniko enfleraža, je odlična rešitev za potovanja in diskretne lepotne dotike ves dan – kjerkoli in kadarkoli si jih zaželite.

 Sijoci balzam za ustnice Neroli-Orchidee 12 ml-IMG

Eau de Toilette Néroli & Orchidée, 30 ml, 36,60 eur

Nežna in hkrati drzna Eau de Toilette Néroli & Orchidée združuje dragoceni dišavi dveh prefinjenih belih cvetov v čudoviti igrivi harmoniji – neroli, sijajna esenca cvetov pomarančevca iz Sredozemlja, in absolut nežne bele orhideje z Madagaskarja. Sadno razkošje pomaranče in breskve dopolnjuje cvetne note v ženstveno čutnost. Izza svežih aromatičnih akordov dražestne pomaranče in mandarine se razkrije nežna, a odkrito drzna esenca nerolija iz srca sredozemskega kraljestva. Sadne note in dišavni akordi drznega nerolija zapeljejo orientalsko esenco in jo strastno objamejo. Bela orhideja, opojna in čutna ženstvena cvetlica, se druži z blagim maskom, katerega dišavna sled vztraja še dolgo potem, ko so se druge dragocene note že poslovile … V omejeni izdajo na voljo tudi v priročni 30-mililitrski steklenički.

Eau de Toilette Neroli-Orchidee 30 ml-IMG

Novosti iz linije Néroli & Orchidée bodo v poslovalnicah in na spletni trgovini L’OCCITANE  na voljo od 26. maja naprej!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si