24ur z novim portalom: Čas za Zemljo

Novi portal zelenih rešitev Čas za Zemljo osvetljuje aktualne družbene in okoljske trajnostne teme

Podnebne spremembe, zelena tehnologija, mobilnost prihodnosti, pametni dom in samooskrba so le nekateri trajnostni trendi, ki bodo krojili prihodnost življenja na Zemlji. Portal ponuja vsebine, ki bodo približale trajnostne rešitve, ozavestile odgovorno ravnanje in delovanje ter podale vpogled v tako imenovano zeleno prihodnost.

 

Čas za zemljo

 

Trajnostni razvoj je že nekaj let med glavnimi temami, ki usmerjajo delovanje celotne družbe, tako življenja posameznikov kot poslovanje gospodarskih družb. Poudarja zadovoljevanje sedanjih potreb družbe na način, da se pri tem ne ogroža naslednjih generacij.

Pomembnost vsebin, ki v ospredje postavljajo odgovorno delovanje posameznika in poslovanje podjetij, se zavedajo tudi v uredništvu največjega in najbolj obiskanega slovenskega spletnega medijskega portala 24ur.com.

 

Jure Tepina, odgovorni urednik 24ur.com, izpostavlja:

»Čas za Zemljo je bil že pred leti izjemno uspešen projekt ekipe 24ur.com in dejstvo, da ga obujamo v še bolj sodobni obliki, pomeni, da so okolje in narava ter z njima povezano življenje ljudi za nas izjemno pomembne teme. Zavedamo se, da smo kot medij in kot člani te družbe odgovorni, da osvetlimo in posredujemo takšne teme, ki se dotikajo vsakega od nas. Osredotočeni smo predvsem na trajnostno delovanje in naš cilj je, da portal Čas za Zemljo prevzame osrednjo mesto za informiranje o zeleni prihodnosti.«

 

Jure Tepina

 

Na portalu Čas za Zemljo so bralcem na poljubno informativen način predstavljene strokovne vsebine, ki se dotikajo življenja na Zemlji danes in v prihodnosti.

Več na www.caszazemljo.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si