25. obletnica Salona čevljev Kisilak

V petek je bil Salon čevljev Kisilak v Mariboru v znamenju modne revije, na kateri so poznane slovenske manekenke predstavile obogateno ponudbo salona. Salon deluje natanko 25 let in poleg priznanih znamk obutve ponuja tudi oblačila. To jesen so svoji stalni ponudbi Rinascimento dodali še priljubljeni Twin-set Simone Barbieri.

Irina Osypenko, Chiara Jandl, Sabina Kisilak-Jandl, Nadiya Bichkova in Stefanija Bojić.

 

“Zakorakajmo skupaj v jesen,” se je glasilo povabilo na pravo doživetje modnega večera, ki so ga pričarala dekleta iz Salona čevljev Kisilak in priljubljene slovenske manekenke. Večer je otvorila lastnica salona Sabina Kisilak,  dogodek pa je povezovala Katja Finec Kos.

Kljub gospodarski krizi nekaj zadnjih let je Salon čevljev Kisilak vztrajal in uspeval v mariborskem mestnem središču, nedavno pa doživel tudi svojo lastno stilsko preobrazbo. Marca so ga namreč v le dveh tednih razširili in osvežili, tako da ponuja širok izbor obutve priznanih italijanskih proizvajalcev, med njimi so denimo Nouchka, Alberto Gozzi, Pretty Ballerinas, Tosca Blu in Coccinelle. Zgoraj omenjenim proizvajalcem pa se, nekateri sicer že nekaj zadnjih let, pridružujejo še Brunella, Brunate, Nero Giardini, LorettaPetinari, Unisa, Högl in Pedro Miralles.

Irina Osypenko

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si