26. SOF sporoča: Manj reklam, več oglasov

26-sof-manj-reklam-vec-oglasov-ebab68e4d4c28e372e8ccd7ede15ce3f6. in 7. aprila 2017 v hotelu Kempinski Palace v Portorožu poteka 26. Slovenski oglaševalski festival, ki letos nosi naslov “Manj reklam, več oglasov”. Osrednja tema kongresnega programa je “Človeški faktor v oglaševanju”, na festivalu pa obiskovalci uživajo v bogatem dvodnevnem programu in imajo priložnost prisluhniti domačim in tujim marketinškim strokovnjakom. Tako bodo na festivalu svoje bogate izkušnje med drugim delili: Luka Bajs (Grey Ljubljana), Peter Zabret (Pristop), Žiga Drofenik (Unicersal Music Publishing), mag. Tomo Košir, Harjot Singh (McCann Worldgrup Europe, VB), Dieter De Ridder (AIR Brussels, Belgija) in Gregory Roekens (Grey Europe, VB).

Nosilna tema letošnjega kongresnega programa je “Človeški faktor v oglaševanju”. Kot je povedala Mija Gačnik Krpič, predsednica 26. SOF-a ter direktorica poslovnega razvoja pri agenciji Futura DDB, je oglaševanje še pred leti veljalo za prestižno stroko in v nekaterih primerih celo del popularne kulture, danes pa je postavljeno pred neštete izzive. Še tako dobra ideja se lahko zalomi na neštetih točkah, če se ne zavedamo, kako pomemben je človeški faktor v večplastnem oglaševalskem procesu. Letošnji SOF je usmerjen v samoizpraševanje in razumevanje vlog posameznikov s ciljem, da stroki dvignemo ugled in ji damo pomen, ki si ga zasluži.

SOF se je v 25. letih razvil v osrednji dogodek slovenske tržno-komunikacijske in tudi širše marketinške stroke. K temu je zagotovo pripomogla tudi pestrost kongresnega programa. Tudi tokrat SOF prinaša bogat dvodnevni program, na katerem ne manjka vrhunskih govorcev.

Na festivalskem odru lahko poleg slovenskih govorcev obiskovalci prisluhnejo tudi priznanim mednarodnim govorcem, med njimi Harjotu Singhu, strateškemu direktorju, McCann Worldgroup Evropa, Velika Britanija, Dietru De Riedderju, izvršnemu kreativnemu direktorju, AIR Brussels, Belgija, in Gregoryju Roekensu, Future Technology Officer, Grey Europe, Velika Britanija.

Vse dodatne informacije vsakodneno spremljajte na www.sof.si.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si