2CELLOS v S.OLIVER BOŽIČNI KAMPANJI


Modna znamka s.Oliver predstavlja božično kampanjo s svetovno znanima glasbenikoma 2Cellos v glavni vlogi.

Uspešno sodelovanje s hrvaškim modnim fotografom Franjom Matkovićem, ki je tudi avtor pomladno/poletne kampanje, se nadaljuje tudi v sezoni jesen/zima 2017. Kampanja je nastala v minimalističnem in elegantno urejenem stanovanju v centru Zagreba, ki je bil odlična kulisa za moderne in sofisticirane s.Oliver stylinge.

S.Oliver v kampanji predstavlja oblačila za sodobnega moškega, ki sledi modnim smernicam in hkrati ljubi uglajen stil ter eleganco.  S.Oliver moški ima izrazito osebnost, ki jo želi poudariti in izraziti s svojo podobo.  Luka Šulić in  Stjepan Hauser, svetovno znana violončelista, poosebljata prav to – urbanega kozmopolita. Njun uspeh je najboljši  dokaz njune edinstvenosti, samozavesti in izrednega talenta. “Po izredno uspešni pomladni kampanji nadaljujemo sodelovanje z 2Cellos, ki v resnici živita s.Oliver stil. Moderna eleganca, ki jo z neverjetno lahkoto pokažeta na svojih nastopih, je esenca znamke s.Oliver BLACK LABEL,” je povedala Maja Arsenovič, Country Manager s.Oliver za Slovenijo in Hrvaško.
Glavni poudarek kolekcije s.Oliver BLACK LABEL je na moških oblekah. Obleke niso več rezervirane samo za poslovne priložnosti, temveč se nosijo v vsakodnevnih kombinacijah. Kombiniranje različnih tkanin in vzorcev je eden od  ključnih motivov te kolekcije.  Ključna kosa kolekcije sta elegantna črna obleka – večna klasika in drzna modna karo obleka v stilu angleškega dandija.

Del božične kampanje pa je tudi znamka s.Oliver, ki predstavlja “casual” oblačila. Luka in Stjepan sta izbrala svoj najljubši puluver in jeans hlače, v katerih bosta preživljala praznike v prijetnem zavetju doma.  Za jesen in zimo je ready to wear concept  idealen za moške, ki imajo radi urbani look, a hkrati uživajo v pustolovščinah v naravi. Poudarek kolekcije s.Oliver so pletenine in številni detajli: poševne zadrge, zanimivi printi ter statement kosi. Glasbenika sta po snemanju strnila svoje vtise: “Na s.Oliver snemanju je zmeraj odlično vzdušje, tako da sva se takoj sprostila in zabavala.  Nama je po membno, kako izgledava na koncertih  in vedno iščeva tudi kaj elegantnega. Obleke Oliver Black Label imajo zelo modern “slim fit” kroj in se odlično ujemajo v najin stil. V prostem času raje izbereva casual komade, ki so moderni in stylish.”

 

Fotografija: Franjo Matković
Make up: Marko Tolić
Frizura: Salon Fabula De Forma

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si