3 koraki do popolne preobrazbe postave

 

Teaser-Shorty

Napočil je čas, ko morate pripraviti svojo kožo, da bo v prihajajočem spomladanskem in poletnem obdobju videti privlačna, napeta in čvrsta. Začnite takoj – s prilagodljivim, a zelo učinkovitim programom, s katerim se boste ob upoštevanju 3 korakov dobro počutile v svoji koži.

  1. TELESNA PRIPRAVLJENOST – ZMERNA, konstantna vadba spodbuja tvorbo Q10

Ljudje, ki se počutijo zdrave in imajo veliko energije, imajo višjo raven koencima Q10 kot tisti, ki se ne gibljejo. Z redno telesno vadbo dva- ali trikrat na teden – na primer s tekom ali hojo – boste povečali raven svoje energije. Stalna uporaba mišic poskrbi, da se počutimo bolj zdrave. Gibljemo se bolj dinamično in izboljša se naša vzdržljivost. Vse vrste aktivnosti pa pomagajo tudi učvrstiti kožo.

04-sport

  1. PREHRANA VPLIVA NA TVORBO Q10

Povečan vnos koencima Q10 ohranja telo in njegove organe dlje časa zdrave. Vsi živalski organi, kot so srce, jetra, ledvice in moda, vsebujejo zelo veliko koencima Q10. Visoko vsebnost Q10 imajo tudi rdeče meso, mastne ribe, npr. sardele in skuše, ter arašidovo olje. Vendar pa ne pozabite, da tudi zelenjava vsebuje mnoge učinkovite vitamine. V svoj jedilnik čim večkrat vključite izdelke iz soje, oreščke, špinačo, brokoli in zlasti oljčno olje. Oljčno olje tudi dodatno izboljša izkoristek koencima Q10.

  1. OPTIMALNA NEGA KOŽE

V natrpanem vsakdanjem urniku je seveda težko najti dovolj časa za program učvrstitve. Toda nič hudega, za čvrstejšo kožo lahko preprosto poskrbite tudi mimogrede – z inovativnim kosom oblačila. Poleg NIVEA Q10 plus In-Shower učvrstitvenega losjona za telo, Q10 Energy učvrstitvenega losjona za telo in Q10 Energy učvrstitvenega mleka za telo, ki kožo učvrščujejo med prhanjem in takoj po njem, so tukaj še NIVEA Q10 hlačke za učvrstitev in preoblikovanje, ki kožo učvrstijo že v 2 tednih in takoj preoblikujejo postavo. Nošenje hlačk ustvarja videz vitke silhuete na področju trebuha, zadnjice in stegen. Medtem se visoko učinkovite mikrokapsule z vsebovanim koencimom Q10 sproščajo ob vsakem vašem gibu in tako pripomorejo k bolj čvrsti, napeti koži. Hlačke vsebujejo tudi mandljevo olje in Aloe Vero, ki skrbita za naravno ravnovesje vlage v kožnih celicah.

nivea-q10-in-der-dusche

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si