3 koraki do valovitih in skodranih las kot iz salona

Za praznike si bodite še bolj všeč! Ustvarite si svojo najljubšo pričesko in očarajte s kodri kot v zimski pravljici.

Frizerski mojster Nejc Radolič je v sodelovanju z Wella professionals le za vas, drage bralke GRAZIE, razkril preproste trike, kako si lahko tudi same ustvarite najzapeljivejšo pričesko kar doma. Pravljični kodri in nežno valoviti lasje od zdaj naprej niso več skrivnost.

Vir: @SAAJ – ATELIER PARISIEN

Po korakih do valovitih in skodranih las

Lase razdelimo na tri sloje in jih spnemo. Prvi sloj je krovni del glave, drugi del je od ušesa do ušesa, tretji sega od ušes navzdol. Ker je zaščita las pred toploto pomembna, jih zaščitimo s produktom EIMI Thermal image znamke Wella professional, ki poskrbi da lasje ne izgubljajo vlage in ostanejo vedno v najboljši kondiciji. Ločimo srednje debel pramen. 3 cm od lasišča nastavimo likanik za lase ter ga enkrat ovijemo okoli pramena in nežno zdrsimo proti konicam las.

Dobili smo nežen in glamurozen val. To ponovimo po celotnih laseh po vseh sekcijah ki smo si jih predhodno medsebojno ločili.

Ko zaključimo s kodranjem, počakamo 5 minut, da se lasje popolnoma ohladijo. Za še bolj glamurozen izgled, razčešemo lase s fantastično krtačko Tangle teezer. Nepogrešljiva krtača vaših las ne bo naelektrila niti trgala.

Za boljšo strukturo las uporabimo suhi šampon EIMI Dry me. Razpršimo ga po celotnih lase iz razdalje 20 cm. Vtremo in s prsti privzdignemo lase ob lasišču za boljši volumen. Kot pravi strokovnjak Nejc Radolič, je šampon Dry me zakon, saj ni le suhi šampon, ampak je mnogo več od tega!

 

Od kite do bujne pričeske

Pri preči iz debelega pramena spletemo v rahlo kito.  Ob vsakem zavoju lase rahlo povlečemo navzven in tako poskrbimo za še bolj poln izgled kitke.

Zadnji del spnemo v neenakomerno figo, s pomočjo lasnic bo šlo še lažje. Figa naj bo preprosta in rahlo razmršena, kar najlažje dosežemo, če iz nje narahlo povlečemo nekaj pramenov las. Kitko spnemo nazaj proti figi in že imamo popolno svečano pričesko. Kako preprosto! Za obstojnost poskrbi EIMI Super set lak, ki vas po besedah Nejca ne bo pustil na cedilu. Zagotovil bo obstojnost pričeske dolgo v noč.

 

Pričarajte si pravljične praznike tudi s pravljično pričesko in ne pozabite; manj je več.

 

Izdelka Wella professionals, ki ju priporoča frizer Nejc Radolič

This slideshow requires JavaScript.

 

Vir naslovne fotografije: IG @SAAJ_paris

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si