3 lepotne novosti za popoln pomladni videz

LipSensation_cover

Le katera ženska si pomladne lepotne rutine rada ne osveži s prikupnimi novostmi? Razstrupljevalna in hranljiva maska, osvežujoče barvita šminka in omamno dišeča dišava zagotovo veljajo za najboljše lepotilne sladkorčke. Tokrat lahko vsakega od teh izdelkov najdete v ponudbi znamke Oriflame.

Glavna novost pri Oriflamu je tekoča šminka The ONE Lip Sensation Matte Mousse, ki združuje lahkotno teksturo moussa s svilnatim, matiranim zaključkom, rezultat pa je izjemno bogata barva in senzacionalne ustnice.

MatteMousse_Album3

Lepoto svoje kože lahko obnovite in ob tem poživite svoje čute z maskami Love Nature, ki vsebujejo čudovite naravne izvlečke: masko le nanesite na očiščen obraz, jo enakomerno prerazporedite, pustite delovati 10 minut, nato pa jo sperite z mlačno vodo.

9492382_preview

Pri Oriflamu pa vas razveseljujejo tudi s spomladanskim šopkom, ki bo ustvaril prostor svežine in miru, napolnjen z vonjem cvetov španskega bezga: Women’s Collection White Lilac toaletna voda vas bo navdušila z živahnimi čudeži narave! Njena ustvarjalka, Evelyne Boulanger, je izbrala španski bezeg, saj meni, da poleg vrtnic ni lepših cvetov, kot so cvetovi španskega bezga. Se strinjate?

White_Lilac

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si