3 minute, 4 izdelki, popoln make-up!

Zamujate na pomemben sestanke? Ste se preveč zadržali pri mami na kosilu in se vam zdaj noro mudi na prijateljičino zabavo? Se vam preprosto ne ljubi posvečati veliko časa ličenju, a kljub vsemu želite izgledati urejeno in negovano? Za vas imamo tehniko, za katero boste potrebovali 3 minute in 4 dekorativne lepotilne izdelke. Rezultat? Popoln make up! Morda je slišati nemogoče, a dajte nam priložnost!

60 sekund – nanos tekočega pudra: na celoten obraz nanesite tekoči puder in ga dobro razmažite s prsi, gobico ali čopičem. Če imate kakšne nepravilnosti na koži, kot so mozoljčki in podočnjaki, na te predele točkovno nanesite več tekočega pudra in ga dobro vtrite v kožo z gobico.

30 sekund – nanos bronzerja: Dodajte obrazu obliko in definicijo z nanosom bronzerja. S čopičem ga nanesite na ličnice, pa tudi na robove obraza in vzdolž noska. Vsekakor pomemben korak za lepo definiran in zagorel videz obraza.

60 sekund – nanos maskare: Z maskaro poudarite trepalnice in občrtajte oči. Maskaro prislonite na rok korena trepalnic in jo povlecite levo-desno, dokler ne opazite, da se vam je na veki narisala črta, kakršno bi sicer ustvarili s svinčnikom. Nato maskaro nanesite še na klasičen način – od korena proti vrhu, da jih poudarite, jim dodate volumen in jih zavihate.

30 sekund – nanos šminke: Ker je celoten make-up nevsiljiv, na ustnice nanesite živo-barvno šminko, ki bo poskrbela za “wow” efekt.

Foto: Style.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si