3 minute, 4 izdelki, popoln make-up!

Zamujate na pomemben sestanke? Ste se preveč zadržali pri mami na kosilu in se vam zdaj noro mudi na prijateljičino zabavo? Se vam preprosto ne ljubi posvečati veliko časa ličenju, a kljub vsemu želite izgledati urejeno in negovano? Za vas imamo tehniko, za katero boste potrebovali 3 minute in 4 dekorativne lepotilne izdelke. Rezultat? Popoln make up! Morda je slišati nemogoče, a dajte nam priložnost!

60 sekund – nanos tekočega pudra: na celoten obraz nanesite tekoči puder in ga dobro razmažite s prsi, gobico ali čopičem. Če imate kakšne nepravilnosti na koži, kot so mozoljčki in podočnjaki, na te predele točkovno nanesite več tekočega pudra in ga dobro vtrite v kožo z gobico.

30 sekund – nanos bronzerja: Dodajte obrazu obliko in definicijo z nanosom bronzerja. S čopičem ga nanesite na ličnice, pa tudi na robove obraza in vzdolž noska. Vsekakor pomemben korak za lepo definiran in zagorel videz obraza.

60 sekund – nanos maskare: Z maskaro poudarite trepalnice in občrtajte oči. Maskaro prislonite na rok korena trepalnic in jo povlecite levo-desno, dokler ne opazite, da se vam je na veki narisala črta, kakršno bi sicer ustvarili s svinčnikom. Nato maskaro nanesite še na klasičen način – od korena proti vrhu, da jih poudarite, jim dodate volumen in jih zavihate.

30 sekund – nanos šminke: Ker je celoten make-up nevsiljiv, na ustnice nanesite živo-barvno šminko, ki bo poskrbela za “wow” efekt.

Foto: Style.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri