3 “must have” izdelki za vaš popoln make up


GRAZIA vam predstavlja izdelke znamke ličil Lotique make up, ki bodo vašo kožo izvrstno pripravili na nadaljnje ličenje.

Podlaga za obraz, ki prekriva kožne nepravilnosti

Silikonska osnova zapolni nepravilnosti kože, na primer pore in drobne gube, da lahko ličila gladko in brezhibno nanesemo na obraz. Ličila se “prilepijo” nanjo, zato je njihova obstojnost daljša, videz pa bolj svež. Prozorna podlaga se hitro vpije in jo enostavno nanašamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paleta s 4 korektorji

Večnamenski korektor pripravi kožo na nadaljnje ličenje. Rumena: popravlja pigmentacijo kože, pokriva temne podočnjake. Zelena: nevtralizira kapilare in rdečino. Korektor – svetel in srednji: popravlja kožne nepravilnosti. Zahvaljujoč koristnim učinkovinam, tj. cinkovemu oksidu in olju sončničnih semen, deluje antibakterijsko in krepi zaščito kožne povrhnjice. Vitamin E upočasnjuje staranje kože, izvleček aloe pa jo hrani in neguje.

 

 

 

 

 

 

 

Tekoča podlaga z lifting učinkom

Zahvaljujoč posebej izbranim oljnim izvlečkom Flawless tekoča podlaga učinkovito zmanjša gubice, poveča pa prožnost in vlažnost kože. Ima antioksidacijske lastnosti in ohranja vitalno energijo vaše kože. Njena sestava je obogatena s ključnimi maščobnimi kislinami, ki kožo hranijo in izboljšajo njen videz. Zmanjšuje vidne znake utrujenosti in temne lise, koža brez leska pa postane sijoča in pomlajena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si