3 nasveti za zmanjšanje strij na koži

Poletni meseci nas kličejo na morje, na plažo, kjer se prepustimo sončnim radostim … Zdrava prehrana, fizična aktivnost in želja po čudoviti postavi so prisotni skozi celo leto. A vseeno še toliko bolj v vročih dneh, ko odvržemo večino svojih oblačil in se prepustimo soncu ter lahkotnemu vetru.
Grazie smo čudovite, a vseeno na svojem telesu tu in tam opazimo manjše “napake”, katere je zagotovo mogoče ublažiti, na primer strije.
Strije se na telesu pojavijo kot sprememba na koži, ki je običajno rezultat hormonov. V času nosečnosti imajo hormoni nalogo, da mehčajo kolagen, da bi bila koža lahko čim bolj elastična. Kolagenski sestav ni enak pri vseh ženskah. Vsekakor pa strije niso zgolj posledica nosečnosti. Nastanejo ob hitri izgubi ali pridobitvi kilogramov, v pubertetnem obdobju, ko se telo intenzivno razvija.
Na začetku so strije običajno rdeče barve, sčasoma postajajo vedno bolj bele, a zato ne manj vidljive. Njihovega obstoja ali vidljivosti ni mogoče v celoti odstraniti.

Za vas imamo 3 lepotne nasvete, ki bodo pomagali vsaki grazii.

1 Pospešite cirkulacijo
Redna masaža, četudi pod tušem z gobico, je odlična za spodbujanje cirkulacije, ki pomaga pri zmanjšani vidnosti strij. Ko so strije še v fazi rdeče barve, je njihovo vidljivost lažje zmanjšati.

2 Piling in vlaženje
Odstranjevanje odmrlih celic s kože pomaga pri nastanku nove, mlade kože. Na ta način se regeneracija kožnih celic pospeši, strije pa so manj vidne.

3 Čudežen ritual iz srca narave
Suha olja so priljubljena olja žensk po celem svetu. NUXE predstavlja inovativen izdelek – kultno Čudežno suho olje Huile Prodigieuse® dokazano deluje na zmanjšano vidnost strij za 30 %, kar je potrjeno s strani dermatologov. Nova, še bolj popolna formula Huile Prodigieuse® Čudežnega suhega olja z 98,1% naravnih sestavin s svojo čutnostjo, z izjemno suho teksturo, ki ne vsebuje silikona in na koži ne pušča mastnega filma, ter s svojim značilnim, nepozabnim vonjem na koži ustvarja čudovit občutek.

Novo, antioksidacijsko in anti-age delovanje TSUBAKI olja ter obnavljajoče arganovo olje sta še izpopolnila delovanje Čudežnega suhega olja. Tako kot njegova prejšnja formula, suho olje še vedno vsebuje olje sladkega mandlja, ki mehča, medtem ko kamelija poskrbi za hranjenje, borečevo olje za glajenje, lešnikovo olje za vlaženje, olje makadamije pa pomirja kožo. Obogaten je tudi z antioksidacijskim vitaminom E.
Vseh 7 dragocenih rastlinskih olj v formuli Huile Prodigieuse® je pridobljenih s hladnim stiskanjem, ki je okolju prijazen proces, s katerim pridobivajo visoko kakovostna olja, bogata z maščobnimi kislinami, ki se odlično prilegajo tako koži kot tudi lasem.

Uživajte v poletju ter v zdravi in negovani koži.

 

 

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si