3 nujne stvari, ki jih moramo narediti pred Božičem

Odštevanje do božičnih praznikov, priprave nanje in razmišljanje o darilih našim najdražjim so tiste aktivnosti, ki delajo praznični čas poseben. Prazniki se začnejo v trenutku, ko pomislimo nanje, in trajajo veliko dlje od datuma na koledarju.

Cafe Central

 

Doživite praznike na morju

Vonj mediteranskih dreves, sončni zahodi in sprehodi ob morju niso rezervirani le za poletni čas. Slovenska Obala je čarobna tudi v hladnejšem delu leta. Prebujanje ob pogledu na Piranski zaliv v Mind Hotelu Slovenija 5*, za zajtrk pa mini palačinke, sveže iztisnjeni sadno-zelenjavni sokovi, med iz  satovja, lososovi kruhki in kozarec penine. Naj bo vaš praznični oddih zares prazničen.

 

Obiščite hišo Janka in Metke

Prazničnega časa si ne moremo predstavljati brez toplih pijač in vonja po sladkih začimbah: cimetu, vanilji in klinčkih. Božične stojnice v centru Portoroža vsako leto privabijo številne obiskovalce od blizu in daleč. Ročno izdelani spominki, steklenica domačega olivnega olja ter domače delikatese so ideja za izvirno darilo. Še namig: v kavarni Café Central bo tudi letos na ogled hiška iz medenjakov v človeški velikosti. Pravijo, da jo večkrat obiščeta tudi pravljična Janko in Metka. Preverite, če je res.

 

Zaplavajte v zdravilnih vodah

Ali ste vedeli, da bazeni Term Portorož obratujejo vse dni v letu in združujejo bazene z ogrevano morsko vodo ter tiste s termalno vodo? Privoščite si zdravo plavanje na 700 m2 vodnih površin, med odmori pa preberite kakšno dobro knjigo. Tisto, ki jo imate na polici zadnjih nekaj mesecev. Vzemite si čas zase, dobro vam bo delo!

www.lifeclass.net

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si