3 TOP NASVETI ZA NEPOZABEN BOŽIČNI SEKS

V duhu prihajajočih božičnih praznikov je Durex objavil rezultate raziskave, v kateri so pare spraševali, česa se najbolj veselijo v prihajajočih praznikih. 44 % se jih veseli dopusta, 35 % okraševanja doma z božičnimi dekoracijami, 34 % prejemanja daril, več kot polovica parov pa je dejalo, da se najbolj veselijo priložnosti, da se znova povežejo s partnerjem.

couple opening presents before the tree the night Christmas

Ker je Božič čas obdarovanja, imate sedaj čudovito priložnost, da partnerja razveselite s pozornim darilom in se na ta način zopet povežete. Kar 35 % sodelujočih je dejalo, da bi nepričakovano darilo partnerja v njih vzbudilo željo po spolnosti. Durexova strokovnjakinja za seks in razmerja je dejala: ‘‘Letos pozabite na predvidljiva darila in namesto tega podarite partnerju nekaj zapeljivega in presenetljivega. Poskusite napisati svojo lastno kratko seksi zgodbo, ki naj jo partner na glas prebere ali pa se zavijte v darilni papir, dovolite partnerju da vas odvije in si privošči zapeljivo božično poslastico!’

Passionate couple kissing

Predstavljamo vam tri top nasvete za vroč in nepozaben božični seks.

ZAPELJIVI SNEŽNI ANGELI
Nekateri izmed najbolj vzburjajočih položajev so podobni oblikovanju angelov v snegu. Razširite roke in noge v obliki črke X, kar bo ob penetraciji zagotovilo edinstvena občutenja. Predstavljamo vam dve možnosti: Oba sedeta na posteljo, eden nasproti drugemu, in razširita noge. Ona dvigne eno nogo preko njegove, on dvigne nasprotno nogo preko njene. Oba lezita nazaj, da noge oblikujejo prepleten križ, in se počasi premikajta. On leže na hrbet z razširjenimi nogami. Ona sede nanj s hrbtom proti njemu, stegne noge nazaj preko njegovih ramen in leže z glavo naprej med njegove stegnjene noge. Drsi nazaj in naprej, on ji pri tem pomaga. Takšen položaj omogoči le plitko penetracijo za sladko boleče počasen seks, ki bo obnorel oba.

PONUDITA SE V DARILNEM PAPIRJU
Ko se dve telesi razgaljata, to običajno vključuje zapeljivo slačenje izbranega spodnjega perila. Za praznično obarvano različico uporabita darilni trak, ki ponuja veliko ustvarjalnih možnosti. Ovijte trak okoli telesa: v spiralni obliki po rokah in nogah, prekrižajte ga okoli pasu in bokov ter nežno ovijte njene prsi ali njegova moda. Vodite ali zavežite trak med nogama, da pritiska na njen klitoris ali njegova moda, potem pa nežno potegnite za intenzivnejšo stimulacijo. Bolj avanturistični pari lahko trak uporabite tudi kot lisice. Partnerjeve roke zvežite in ostal bo v sladki nemilosti vašega telesa.

PRAZNIČNO LJUBKOVANJE
Preveza za oči je tista igračka, ki bo božično druženje s partnerjem postavila na povsem drugo raven. Nezmožnost videti, kaj se dogaja, vas pušča v negotovosti, vsak vaš živec pa je v nestrpni pripravljenosti. Preden začnete raziskovanje partnerja, mu oči prekrijte s prevezo. Prazniki ponujajo veliko možnosti, ki običajno niso na voljo. Z resicami nežno potujte po partnerjevem golem telesu ali božajte erogene cone z božičnimi kroglicami. Za še več užitka jih predhodno ohladite v hladilniku. Spontano prenehajte draženje in stimulacijo nadaljujte po nekaj sekundah, da ohranite element presenečenja.

Vsi nasveti so predlogi, ki jih v praksi uporabljajte z mero previdnosti in varnosti.

novi lubrikanti sexlection box

 

Za več informacij o vseh izdelkih Durex in predlogih za uporabo kliknite TUKAJ.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si