3 vroči poletni trendi čevljev

Vsaki modni poznavalki prav pride kakšen dober nasvet ali nov modni kos, s katerim v poletne stajlinge zaveje svež veter. Ta je še kako potreben v času vročih temperatur, skoraj toliko kakor lahkotni in udobni čevlji. Deichmann v svojih kolekcijah skriva ultimativne modele letošnje sezone. Ti so:

Kjer se srečata vzhod in zahod: V modi se ne prepleta le vpliv časa, temveč tudi kulture. To poletje so zaznamovali famozni maroški copatki in minimalistične forme, ki visoko ali nizko nad tlemi nagajivo razkrivajo naše pete. Katera koli izbira ti je ljubša, drzni si jo kombinirati drugače!

39,90 eur

Skrivnost je v detajlih: Poletni večeri so čas, ko dnevne čeveljce zamenjajo ekstravagantni modeli. Nežni sandali s polno peto v kombinaciji s poletno obleko ali široki hlačami »collutes« bodo tvojemu koraku dodali še višji poskok. Popolni za večerne sprehode ali nore zabave!

19,90 eur

Prestop ležernega v elegantno: Letošnje poletje slavimo tradicionalne športne stile, ki se kažejo v silhueti tekaških čevljev in minimalistični obliki obutve. Ta je izrazita v kombinaciji podplata po vzoru superge in vrhnjega dela z elegantnejšim materialom za sodoben videz. Med neizpodbitne smernice letošnje sezone pa sodijo tudi preprosti natikači in espadrile.

12,90 eur

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si