4 brezplačne aplikacije za miren spanec

V zadnjih dneh ste zagotovo tudi sicer najbolj trdni in pozitivni tu in tam nejevoljni in zaskrbljeni za svoje zdravje ter prihodnost. Četudi doslej niste zaupali pozitivnim učinkom joge, je čas, da to začnete. Zdaj!

Se strinjate, da je potrebno tudi, ko delamo od doma, poskrbeti za svojo psihofizično kondicijo? Ali ste na strani nejevolje in na to odgovarjate z “imam pametnejše stvari, kot misliti na meditacijo”? Verjemite, skrb za duševni mir in kontroliranje stresa bo blagodejno delovalo na vaše počutje in nenazadnje tudi vašo imunost. Poleg tega, da počnemo vse za to, da ne bi prišli v stik z virusom, je naša prioriteta tudi skrb za to, da se ne predamo paniki ali pretirani zaskrbljenosti. Tukaj na pomoč priskočita tudi joga in meditacija, ki bo naše misli očistila in ponovno naredila prostor za pozitivno razmišljanje. Ker, lepši svet seveda čaka na nas!

GRAZIA je našla nekaj brezplačnih aplikacij, ki vam bodo pomagale (predvsem začetnikom) preko telefona vodeno priti so sebe.

Morda vam bo meditacija celo prišla v navado in vam pomagala premagovati stres kdaj v prihodnje, ko se bo vaša pisalna miza šibila pod delom.

Gratitude Garden

www.izzymcrae.com

Aplikacija je osnovana na hvaležnosti. Če ste slučajno trenutno mnenja, da ne morete biti za nič hvaležni, potem je kot nalašč za vas, saj vas bo vsak dan spomnila na to, kaj je zares vredno v življenju in vas za vaše pozitivne mislih tudi nagradila.

Sanvello

apps.apple.com

Aplikacija z več kot tremi milijoni uporabnikov služi kot mobilni psihiater, pravi guru, ko gre za pogovor z vami. Izberite vodeno meditacijo, ki vas bo naučila, kako se sprostiti in razmišljati pozitivno.

ThinkUp

www.thinkup.me

Do motivacije in pozitivnih afirmacij vas bo vodila tudi aplikacija, ki vsak dan razveseljuje s citati o karieri, zdravju, športu, samozavesti … Zelo dobro pa je tudi to, da lahko posnamete tudi sebe in si kasneje po potrebi predvajati nasvete – sebi.

Headspace

www.headspace.com

Aplikacija s pozitivnimi mislimi in poglobljenimi razmišljanji pomaga do boljšega jutri. Ustvarila sta jo  Richard Pierson in Andy Puddicombe, nekdanji budistični menih. Brezplačno je na voljo 10 meditacij, ostale pa, če se naročite.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si