4 lastnosti, ki jih mora imeti vaš novi čevelj


Vsi si želimo, da bi se noga v čevlju počutila dobro. V izbrani obutvi preživimo vsakodnevno skoraj 10 ur na dan. Pomembno je, da je nogi v tem času udobno, da so materiali kakovostni, in da vzdržijo različne vremenske situacije. Ara obutev ponuja še dodatno udobje z različnimi funkcijskimi dopolnitvami in elegantnim stilom, ki bo navdušil vse, ki so radi v trendu. Poglejmo osnovne zakonitosti pri izbiri čevljev za lahkoten korak:

1. Udobje
Čevelj naj se prilagaja vaši nogi in ne obratno. Kdo pa želi otiščance in boleče noge? Ara zagotavlja udobje s široko izbiro različnih modelov. Za udoben korak omogoča različne širine kopita, izbirate lahko med širinami G, H in K. Svetujemo, da si vzamete čas in poiščete pravo velikost. Za vse, ki imate težave s številkami, ima ara v svoji ponudbi tudi polovične številke.

2. Materiali in funkcijske lastnosti
Izbor materialov je pri čevljih ključen. Ne želimo, da so naše noge v jesenskih deževnih dneh mokre – zato izbiramo vodotesne materiale. Kljub temu pa bodite pozorni, da material diha, da boste na koncu dneva sezuli sveže noge. Izbira ara obutve je nadgrajena s funkcijskimi lastnostmi, kakovostno izdelavo in vrhunskimi materiali. Od neprepustne membrane Gore-Tex do pravega usnja. Vedno najboljša kakovost za vaše noge.

3. Čevelj vam mora biti všeč in mora se uskladiti z vašim stilom
S sodobnim dizajnom, ki je uspešno umeščen v dolgo tradicijo obutve ara, je ara čevelj prava izbira za vse, ki prisegajo na udoben korak. Jesenske in zimske modne smernice letošnjega leta predstavljajo ekstremno pester spekter različnih stilov: od večnega chic videza z nekaj kovinskimi elementi do športnih casual čevljev z inovativnimi visokokakovostnimi elementi. Naravni odtenki sive, bež in rjave ostajajo nepogrešljivi. Bogata rdeča barva poživi jesensko kolekcijo, zimski modni stil pa  oblikujejo predvsem zlati, srebrni in vintage kovinski odtenki.

4. Ne pozabite na detajle
Že nekaj sezon je v kolekcijah ara poudarjen detajl, ki naredi vsak čevelj poseben. Poleg visoke kakovosti, udobja in širokega nabora je pomembno, da čevelj odseva vaš življenjski stil. Bodite pogumni pri izboru detajla, ki vas bo definiral na ulici! Ob naslednjem sprehodu skozi trgovino priporočamo živalski potisk ali kovinski element.

Foto: PR

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si