4 MTV kipci za Camilo Cabello

Camila Cabello je pometla tudi z največjimi imeni glasbene scene ter si prisvojila kar 4 glasbene nagrade MTV!

Na letošnji podelitvi evropskih glasbenih nagrad MTV, ki je potekala v Bilbau v Španiji, so najbolj znani glasbeni izvajalci ostali brez štirih zavidljivih nagrad, ki so padle v naročje 21-letni kantavtorici Camile Cabello. Glavna zvezda MTV-jevega večera je slavila zmago v kategorijah za “najboljši izvajalec”, “najboljši video”, “najboljša pesem” in “najboljši ameriški izvajalec”. Pred podelitvijo je za največjo favoritko veljala pravtako Camila s šestimi nominacijami, tesno pa sta ji sledila še Ariana Grande in Post Malone, ki sta nato ostala praznih rok.

Talentirana mlada izvajalka ene najbolj popularnih pesmi v tem trenutku, “Havana ft. Young Thug”, in vzornica mladim dekletom po vsem svetu je ob velikem uspehu v Bilbau še dejala:

“Moje sporočilo ljudem je preprosto – počnite tisto, kar vas osrečuje. Čeprav vas je morda strah, je vredno tvegati, saj je vaša sreča vaša odgovornost. To vedno znova rada poudarim. In da, zelo pomembno je tudi, da se udeležujete volitev!”

Nagrado za “globalno ikono” je tokrat pripadala Janet Jackson, ki je vzbudila prijetno glasbeno nostalgijo z največjimi uspešnicami iz svoje 40-letne kariere. Kot povezovalka večera je blestela igralka in pevka Hailee Steinfeld, ki se je pokazala v osmih različnih toaletah, nastopili pa so tudi angleški rokerji Muse, Bebe Rexha, Halsey in Nicki Minaj, ki je prejela nagrado za ”najboljši videz” in ”najboljši pop izvajalec”.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si