4 najboljše britanske detektivske serije

Kdo je morilec: žena, sobarica ali duhovnik?

Prepoznaven britanski smisel za detektivke, dramo in kriminal je dostopen na Pickbox NOW

 

Velika Britanija je specifična po marsičem, toda samo britanske detektivske serije lahko gledalce iz epizode v epizodo prikujejo pred male zaslone. Skrivnostni umori, nepričakovani zapleti in nenavadni junaki, običajno v turobnem deževnem okolju, gledalca spremenijo v detektiva, ki poskuša odkriti morilca skupaj z brezčasnimi detektivi, kot so Hercule Poirot, inšpektor Morse, Jack Frost in številni drugi.

Vse sezone britanskih detektivskih serij, ovite v tančico skrivnosti, so dostopne na Pickbox NOW!

 

Agatha Christie: Poirot (Agatha Christie’s Poirot)

Poskusite rešiti nekatere najbolj neverjetne zločine z najbolj priljubljenim detektivom vseh časov – Poirotom, ki ga igra izjemni igralec David Suchet! Vseh 13 sezon brezčasne detektivske serije Poirot (Agatha Christie’s Poirot) je dostopno na Pickbox NOW.

 

 

Inšpektor Morse (Inspector Morse)

Na lestvici 100 najboljših britanskih serij vseh časov je Inšpektor Morse na 42. mestu. V glavni vlogi je John Thaw kot inšpektor Morse, igralec pa je rekel, kako uživa v tem, da je njegov junak povsem drugačen od Poirota. Namreč, čeprav je genialen, Morse nima vedno prav. Pogosto aretira napačnega človeka ali narobe sklepa. Vseh 12 sezon detektivske serije je dostopno na Pickbox NOW.

AppleMark

 

Umori na podeželju (Midsomer Murders)

Priljubljena serija, posneta po nagrajenih detektivskih romanih Caroline Graham, ima oboževalce po vsem svetu in še vedno privablja novo občinstvo, dobre kritike in nadarjene igralce. Na videz idilično življenje v angleški vasi v okrožju Midsomer skriva veliko skrivnosti, izsiljevanj, spletk, prevar, prešuštvovanja in celo umore. Vse pa mora razkriti inšpektor Barnaby.

 

V Frostovem slogu (A Touch of Frost)

Dolgotrajna in genialna televizijska serija, Frostov pristop, temelji na romanih pisatelja R. D. Wingfielda. V glavni vlogi spremljamo Davida Jasona kot Jacka Frosta, izkušenega in predanega detektiva, ki ima pogosto težave s svojimi nadrejenimi. Vseh 15 sezon detektivske serije je dostopno na Pickbox NOW.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si