4 nasveti za svež poletni make up


Poletje je za mnoge najljubši letni čas. Pa to velja tudi za naš največji organ – kožo? Hm, niste prepričani? Verjetno pa se strinjate, da višje temperature zahtevajo posebno nego kože. Tukaj je nekaj koristnih nasvetov za poletno nego obraza in svež poletni make up.

Čiščenje obraza
Verjamemo, da dobro veste, da je temelj nege obraza ustrezno čiščenje. Prepričajte se, da uporabljate izdelke, ki ustrezajo vašemu tipu kože in da kožo vlažijo. Če uporabljate čistilno mleko, njegove ostanke in nečistoče odstranite z losjonom ali micelarno vodico. Koža bo tako temeljito očiščena in zaščitena pred izsušitvijo.

Vlaženje
Imate mastno ali mešano kožo? Da, tudi vi potrebujete vlaženje. Vendar pa je vaši koži v poletnih dneh, ko so temperature višje, dovolj vlažilni serum, brez dodatne kreme. Na trgu jih je mnogo, a izberi tistega, ki zagotavlja najdaljše vlaženje in kožo ščiti pred onesnaženjem. Zakaj? Ker so onesnaženi delci iz okolja, denimo cigaretni dim, smog in prašni delci iz zraka, eden izmed glavnih vzrokov za staranje kože. Vi pa želite, da bo vaša koža tudi v zrelih letih negovana, mar ne? Zato jo ustrezno negujte že sedaj!

Piling
Priporočljivo je, da enkrat tedensko naredite piling. Odstranili boste odmrle celice in koži omogočili, da se hitreje obnovi. Vse kreme, ki jih uporabljate, pa bodo zato lahko lažje prodrle globoko v kožo in prinesle prave rezultate.

Lahek make up

15,14 €

Težki pudri ne bodo prava izbira za tople poletne večere. Precej lepše in privlačne boste z lahkimi in naravnimi BB kremami.
Naj bo vaša izbira organska nega, ki bo z vsemi 10 delovanji ugodila vsem vašim poletnim pričakovanjem.
NUXE Bio Beautè BB krema z izvlečkom breskve in mineralnimi pigmenti vlaži, kožo ščiti pred soncem (SPF 8), matira, poenoti polt … in kar vam bo zagotovo najbolj všeč, prekriva nepravilnosti.
Organska korekcijska BB krema (99,2 % vseh sestavin je naravnega izvora) je na voljo v dveh odtenkih – svetlejšem in temnejšem.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si