4 nepogrešljivi lepotni izdelki vsake sodobne ženske

Svežina, sijaj in mladostnost

Izdelki iz linije Crème Prodigieuse® Boost popolnoma spoštujejo naravno kožno ravnovesje in so namenjeni ženskam med 25. in 40. letom.

Sodobne ženske med 25. in 40. letom so izvrstne »multitaskerice«, saj delajo več stvari hkrati, njihov delovni dan traja 48 ur, poleg tega pa želijo 200 % izkoristiti vsak trenutek dneva. Njihova koža je vsakodnevno  izpostavljena  visoki  stopnji  stresa,  pomanjkanju spanca in negativnim učinkom mestnega okolja, v katerem živijo, denimo onesnaženosti in različnim oblikam sevanja. Koža je bombardirana z oksidacijskim in celičnim stresom, poškodbami kolagena, zato doseže stopnjo izgorelosti

…NUXE je našel rešitev za naše kožne celice v novem antioksidacijskem kompleksu, ki vsebuje cvetove jasmina in ognjiča ter celični sladkor. Ta spodbuja kožne mehanizme, ki popravljajo posledice bliskovitega tempa življenja.

Živi polno življenje in ne bodi v skrbeh zaradi posledic, ki jih življenje pušča na tvoji koži–to  je obljuba multikorekcijske nege kože nove generacije. 5 izdelkov za nego kože se s »CTRL-z« učinkom uspešno bojuje proti znakom utrujenosti, stresa in onesnaženosti, ki se pojavijo na koži. Ohranjajo jo svežo, polno in sijočo, tudi takrat, ko se ritem življenja pospeši.

 

5 nepogrešljivih NUXE novitet, ki bodo vašo kožo obogatile

Energijski koncentrat za pripravo kože na nadaljnjo nego

»Booster« infuzija

Idealen »primer« ali osnova, ki pripravi kožo na dnevno in/ali nočno nego. Serum-losjon  vsebuje  revolucionarno  hitrovpojnoteksturo,  ki  jo  je  navdihnil trend  korejske  »tekoče  nege«,  in  združuje  dva  tipa  hialuronske  kisline naravnega izvora. S komplementarnim delovanjem poskrbita za viden učinek glajenja, hkrati pa globinsko vlažita. Vitamin C aktivira sijaj kože.

Cena: 26,00€

 

Multikorekcijski gel balzam za predel okoli oči

Osvetli predel okoli oči
S svojo nežno in izjemno osvežujočo teksturo razprši izvleček rastlinskega kofeina, ki na predelu okoli oči deluje proti temnim kolobarjem in
zabuhlosti ter v trenutku zmanjša znake nezadostnega spanca.

Cena: 25,00

Multikorekcijska gel krema
Dnevni »booster«
Gel krema predstavlja pravi dnevni booster, ki poživi svežino in sijaj kože ter poskrbi, da so prvi znaki staranja manj izraziti. Ker ima izjemno lahko teksturo in neverjeten učinek matiranja, je idealna za normalno do mešano kožo.

Cena: 32,00€

Multikorekcijska svilnata krema
Dnevni »booster«
Žametno svilnata krema predstavlja pravi dnevni booster, ki poživi svežino in sijaj kože ter poskrbi, da so prvi znaki staranja manj izraziti. Namenjena je normalni do suhi koži.

Cena: 32,00€

Obnavljajoči nočni oljni balzam
Nočni čuvaj
Ovita v to izjemno kokonsko teksturo, obogateno z oljem makadamije, se ponoči koža sama regenerira. Ko se zbudite, bo polt sijoča, obrazne poteze pa gladke.

Cena: 35,00€

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si