40. obletnica Frizerskega salona Mali

Frizerski salon Mali je pred dnevi praznoval svojo 40. obletnico delovanja in ob tej priložnosti predstavil novost v ritualih nege las. V njihovem salonu na Prečni ulici 6 v Ljubljani smo bili priča predstavitvi novega, popolnoma izpopolnjenega revolucionarnega izdelka podjetja Loreal – Kerastase Fusio-dose.

Si predstavljate, da bi lahko z enim korakom rešili vse težave, ki jih imate z vašim lasiščem? Izpopolnjeni Fusio-dose vam omogoča prav to, saj je predelan tako, da omogoča popolno rešitev za takojšnje preoblikovanje vaših las. V salonu vam svetujejo in izdelajo profil vaših las, na podlagi katerega izberete vaš personaliziran Fusio-dose ritual. Njegova največja prednost pa je ta, da v današnjem hitrem tempu življenja deluje v trenutku, kar pomeni, da vam popolna sprememba lasišča vzame le deset minut vašega časa. Odlično, se strinjate? 😉

Nekaj utrinkov z dogodka pa v galeriji spodaj …

[sliderpro id=”487″]

Foto: zaklop

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri