S fotografijo dokončno potrdil govorice?


Stjepan Hauser, član dua 2Cellos, se vse od razhoda s hrvaško pevko Jeleno Rozga sooča z govoricami, da je sveže zaljubljen.

Šarmantnega violončelista, ki s svojim talentom in karizmo vzbuja pozornost tudi v Mercatorjevem oglasu, so povezovali že s kar nekaj damami, najpogosteje s pianistko uzbekistanskega rodu Lolo Astanovo, s katero je Stjepan nedavno posnel posebno priredbo uspešnice Love story. Skladbo sta nato dopolnila še z videospotom, vse od takrat pa sta pod drobnogledom javnosti, saj tudi v videospotu ni manjkalo iskrivih prizorov.

Sedaj, ko je Stjepan v rodnem Pulju pripravil še koncert Hauser & Friends, na katerem so se mu pridružila nekatera najbolj ugledna imena iz sveta klasične glasbe, pa seveda ni manjkala niti Lola. Lola se je po koncertu odpravila še v Zagreb, Stjepan pa je na družbenih omrežjih nekaj dni po koncertu objavil njuno skupno fotografijo s pomenljivim pripisom “Romantična noč v koloseju”. Fotografija je bila posneta pred Stjepanovim koncertom v puljski Areni, kmalu po objavi pa je prejela na tisoče všečkov in nešteto komentarjev, v katerih so sledilci že izrazili svoje navdušenje nad domnevnim novim parom.

 

Foto: instagram (@hausercello)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si