5 kosov, v katere morate investirati letošnje poletje

Sedaj, ko so nas poletne temperature čisto zares začele razvajati in se pomlad preveša v drugo polovico, je čas, da začnemo garderobo dopolnjevati s poletnimi kosi. Vsekakor imate še dovolj časa, da izberete oblačila, v katerih boste blestele letošnje poletje, a prav je, da vam damo nekaj usmeritev, na katere stavijo tudi luksuzne modne hiše in oblikovalska imena, posledično pa tudi vplivne modne zvezde.

Torbe, ki spominjajo na nakupovalne torbe:  Ne gre več le za večje “tote” torbe, pač pa za velike torbe, ki spominjajo na torbe in vreče, ki jih ob nakupu običajno dobimo v luksuznih trgovinah, obstajajo pa v najrazličnejših printih in vzorcih. So odličen izbor za odhod na plažo ali sprehod po mestu.

Retro kopalke: Letos brez njih preprosto ne bo šlo, pa naj si bodo enodelni in dvodelni. Pozabite na običajne bikini kopalke, ki se zavezujejo okoli bokov in vratu. Izberite zgornje dele, ki spominjajo na tope, ali enodelne kopalke, okrašene z zanimivimi potiski.

Udobni natikači: Če so bile do sedaj japanke temeljna poletna obutev, pa bodo letos njihovo mesto zavzele natikače z zanimivimi detajli, kot so rože, pentlje in vozli.

Cvetlične obleke: Cvetlični potisk bo letos prisoten vsepovsod, a največji efekt boste dosegle s cvetlično potiskano obleko. V kolikor še niste, morate takšno obleko zagotovo čimprej vključiti v svojo poletno omaro.

Rožnata očala: Čeprav so v trendu različni modeli očal, pa letos na prestolu kraljujejo očala z rožnatimi stekli, ki na zagoreli koži pridejo še posebej do izraza.

Foto: Instagram, Pinterest

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si