5 modnih trendov, ki nas bodo spremljali tudi to pomlad


Najbolj priljubljeni trendi nas navadno zapustijo tako hitro, kakor pridejo. Včasih pa se odločijo, da nam bodo tudi naslednjo modno sezono stali ob strani – morda celo bolj opazni! In kateri so tisti najbolj očit
ni?

Romantične baretke
Svojo modno kombinacijo to pomlad lahko obogatite z neuradnim francoskim simbolom – baretko. Nekoč ključni kos vsake “prave” parižanke je nazaj in tokrat v veliko bolj kul izvedbi kot kdajkoli prej. Nosijo se v kombinaciji s čipkastimi topi, bogato izvezenimi oblekami, trendi ponči in uporniškimi bomberji … Pravilo je, da pravila ni!

Široko … širše … najširše
Raven, a hkrati zelo širok kroj, ki prosto pada od bokov pa vse do sredine stegen, kolen, sredine meč ali pa vse do tal, cilja tako na urejenost in eleganco kot tudi na udobje in dobro počutje. Kombinacij in možnosti je pri širokih hlačah ogromno, zato si le dovolite biti ustvarjalni. Pri tem trendu izgovori o postavi ne pridejo v poštev, zato ga le veselo izkoristite v svoj prid.

Statement uhani
Zadnji dve leti smo priča predvsem velikim in opaznim kosom nakita, ki so skoraj popolnoma izpodrinili minimalističen in diskreten nakit. Uhane, ki tako s svojo obliko kot barvo privabljajo poglede, najdete v veliko različicah. Ti pridejo posebej prav v tistih trenutkih, ko boste mnenja, da vašemu stylingu “nekaj manjka”.

Športna disciplina
Obsesija s športnimi copati se nadaljuje. Ta modni trend, ki se vsako leto dodatno stopnjuje, bo tudi to pomlad odlikovala unikatnost ter mešanica zanimivih materialov in detajlov. Nosijo se v kombinaciji s krilom, kavbojkami, poslovnimi ali elegantnimi ženskimi oblekami – v vseh oblikah, kombinacijah in barvah. Ne glede na to, ali boste izbirali “grde” – tako imenovane “dad sneakers” – ali pa bolj elegantne in zanimive modele, ki jih lahko najdete v novi kolekciji Ara, vsi modni navdušenci in navdušenke se enoglasno strinjajo – superge so kul!

Damski volani
Najprej so se v velikem slogu vrnile bluze z volani, nato se je ta romantični dodatek razširil na vse modne kose in to v precej impresivni podobi. Predimenzionirani in majhni volani ter nabori na nepričakovanih mestih so osvojili ulično modo v rekordnem času. Volani bodo eden izmed top modnih trendov tudi letošnjo pomlad in ne bodo izžarevali zgolj romantike. Presenetili nas bodo namreč v nadvse seksapilni obliki. Naj se modna pomlad začne!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si