5 najbolj popularnih Instagram računov leta 2015

Popularno socialno omrežje Instagram je zelo priljubljeno tudi pri zvezdnikih, ki dnevno objavljajo svoje fotografije in tako poskrbijo, da so njihovi oboževalci na tekočem s skoraj vsem, kar počnejo. Predstavljamo vam 5 najbolj popularnih Instagram računov preteklega leta.

Taylor Swift

Taylor Swift

Instagram (@taylorswift)

Simpatična pevka ima na Instagramu največ sledilcev. Trenutno se številka giblje okoli 60,8 milijona. Kariero je začela v country glasbi, nato pa leta 2008 z albumom Fearless presedlala na pop. Sedaj je ena izmed najbolj prodajanih glasbenic vseh časov z več kot 40 milijonov prodanih albumov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selena Gomez

Selena Gomez

Instagram (@selenagomez)

Pevka in Disneyjeva igralka zaseda drugo mesto in ima več kot 58,3 milijona sledilcev. Njeni sledilci so na tekočem tako z njenim ljubezenskim življenjem kot z različnimi modnimi fotografiranji.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Instagram (@kimkardashian)

Slavna starleta ima trenutno nekaj več kot 56 milijonov sledilcev, največ izmed vseh članov slavne Kardashianove družine, in tako zaseda tretje mesto. Ukvarja se z vsem mogočim, med drugim je modna oblikovalka, podjetnica in model. Poročena je z raperjem Kanyem Westom, s katerim sta pred kratkim drugič postala starša.

 

 

 

 

Beyoncé Knowles

Beyonce

Instagram (@beyonce)

Pevka ima četrti najbolj popularen Instagram račun z več kot 55,2 milijona sledilcev. Prodala je več milijonov albumov in do sedaj osvojila kar 17 grammyjev! Poskusila se je tudi v filmskih vodah, vendar pa se trenutno primarno osredotoča na glasbo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ariana Grande

Ariana GrandeZvezdnica ima nekaj več kot 54 milijonov sledilcev in tako zaseda peto mesto. S kariero je začela na Broadwayju, nato pa je igrala v šovu na Nickelodeonu, s čimer se je začela njena glasbena kariera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si