5 najlepših božičnih filmov za popolno praznično vzdušje

Božič na Pickbox NOW:  Najlepši filmi vas bodo opomnili, da je vse mogoče

 

Božična sezona na Pickbox NOW je polna lahkotnih filmov, idealnih za čarobno zimsko vzdušje. Prepustite se prazničnemu vzdušju ob božičnih filmih na Pickbox NOW in s svojo družino preživite najlepše praznike. Spomnite se, kako je med najlepšim časom leta resnično vse mogoče!

 

Božič sester March (The March Sisters at Christmas) je romantična božična komedija in sodobna priredba priljubljenega romana „Male ženske“ pisateljice Louise May Alcott. V zgodbi spremljamo štiri sestre March v prazničnem času, ki poskušajo rešiti družinsko hišo in hkrati najti ljubezen.

 

The March Sisters at Christmas

 

V čudovitem božičnem filmu V ritmu božiča (An En Vogue Christmas) gledamo dive iz mega priljubljene skupine En Vouge. Zgodba se vrti okrog hčere lastnika kluba The Opera House, ki ga bodo zaprli. Da bi ga rešila, zbere svojo skupino En Vouge in pripravi božični koncert na kraju, kjer so dive začele svojo kariero.

 

An En Vogue Christmas

 

Božični kolači (Christmas Cupcakes) je nov božični film o zelo prikupni družinski slaščičarni, ki ji tik pred božičem grozi zaprtje. Sestri Kim in Gina, ki dotlej nista bili v dobrih odnosih, morata sodelovati, da bi zmagali na državnem tekmovanju v peki peciva, rešili družinski posel in morda odkrili večjo nagrado, kot sta upali.

 

Christmas Cupcakes

 

Družinska komedija Spopad žarnic (Battle of the Bulbs) je duhovita zgodba o Bobu Wallaceu, ki ima vsako leto najlepše božične okraske. Toda ta božič je njegov novi sosed čudovito okrasil svojo hišo, kar sproži vneto tekmovanje v okraševanju. Kmalu pride do rivalske vojne z lučkami na nesrečo njunih najstniških otrok, ki sta ravno začela romantično zvezo.

 

Battle of the Bulbs

 

Božični fantazijski film Božiček na sodišču (Defending Santa) vas bo navdušil s fantastično zgodbo. Šerif majhnega mesta v gozdu najde spečega moškega. Ko se zbudi, trdi, da je Božiček.

 

Defending Santa

 

Vse božične filme poiščite na Pickbox NOW in se opomnite, da je med najlepšim časom leta resnično vse mogoče.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si