5 NAJLJUBŠIH MAKE UP VIDEZOV ZLATIH GLOBUSOV 2016

Tea BratinaPripravila: Tea Bratina, vizažistka

Tea Bratina Make Up

Blog: Tea Bratina Make Up

Instagram: @teabratina

Rdeča preproga zlatih globusov je bila, kot smo že navajeni iz preteklih let, prava paša za oči. Vizažistka Tea Bratina pa predstavlja 5 zvezdnic, ki so s svojim make upom še posebej navdušile.


1. Jenna Dewan Tatum

Jenna Dewan Tatum

Foto: Pinterest

Lepotica, ki je rdečo preprogo prevzela s svojo bleščičašto temno modro obleko in zadimljenimi vijola modrimi očmi, sijočo kožo in nude sijočimi ustnicami. Malce razmršena in speta frizura pa vse skupaj poveže v klasično eleganco. Za njen makeup je tokrat poskrbel vizažist slavnih Patrick Ta, za pričesko pa Jen Atkin.

2. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Foto: Pinterest

Nasmejana in ekstra simpatična Jennifer Lawrence je na rdeči preprogi blestela v rdeči obleki, izrazitim nakitom in svežim ličenjem. Naravno obarvane in nežno definirane oči so v kombinaciji z bleščečo rdečim skoraj prozornim odtenkom šminke top kombinacija. Spet pa opazimo sijočo kožo in seveda velik nasmeh. Za njeno ličenje je poskrbela ekipa Dior.

3. Kylie Jenner

Kylie Jenner

Foto: Pinterest

Kraljica spletnih omrežij je na rdeči preprogi v bleščeči obleki, čokoladno rjavih zadimljenih očeh, popolnih obrveh in nude šminki izgledala fantastično. Kot lahko opazimo , je senčenje in svetlenje obraza pri njej nekoliko izrazitejše kot pri ostalih zvezdnicah. Za njen makeup je poskrbela Hrush Achemyan, za njeno pričesko pa prav tako Jen Atkin.

4. Rosie Huntington Whiteley

Rosie

Foto: Pinterest

Meni osebno najljubši makeup. Lepotica je nosila svež, zlato rjav make up v kombinaciji z elegantno obrobljenimi očmi, sijočo obarvano kožo, naravnimi, a še vedno urejenimi obrvmi in nude rožnato obarvanimi ustnicami. Rahlo valoviti lasje pa v povezavi z make upom delujejo elegantno, klasično in seksi. Klasičen make up, ki ga na rdeči preprogi večkrat zasledimo in vedno vžge. Za make up je posrkbela vizažistka slavnih Monika Blunder, za pričesko pa Christian Wood.

5. Kate Winslet

Kate

Foto: Pinterest

Klasična lepotica je za rdečo preprogo izbrala svež make up. Všeč mi je, da so njene oči sijoče, ampak še vedno dobro definirane, njena koža je rahlo zasenčena, ampak zdrava in rožnato obarvana. Nude rožnata sijoča šminka pa izgleda super v kombinaciji z bleščečimi senčkami na očeh. Za njen make up je poskrbela svetovno znana vizažistka Lisa Eldridge, za pričesko pa Renato Campora.

Kot smo že opazili, so lepotni trendi na rdečih preprogah predvsem sijoča in zdrava koža, nežno definirane oči in ustnice v naravno rožnatih odtenkih. Predvsem tudi bleščičašte obleke in sproščeno elegantne frizure.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si