5 najvidnejših lepotnih trenutkov s tedna mode v New Yorku


Modna karavana je okupirala Veliko jabolko, vendar pozornosti niso pritegnili samo modni kosi novih kolekcij, ampak tudi make up in frizure.

Poleg razkošnih kreacij, damskih silhuet, satena in usnja je postalo jasno dejstvo, da sta make up in tudi frizura postala pomemben del predstavitve kolekcij. Modni oblikovalci so namreč veliko pozornosti posvetili prav tema pomembnima detajloma.

V nadaljevanju poglejte, katere frizure in make upi so pritegnili posebno pozornost.

Cvetje v laseh
Cvetje in cvetlični potiski so zelo specifični za modno hišo Rodarte. Tako je cvetje imelo pomembno vlogo tudi pri frizurah. Idealno za pomlad!

View this post on Instagram

🌼🌼🌼 MG Fall 2018 🌼🌼🌼

A post shared by Mansur Gavriel (@mansurgavriel) on

 

Romantika v očeh
Zasanjan in nežen pogled lahko ustvarite z barvnimi maskarami. Če imate zelene ali modre oči, bodo roza ali rdeča maskara pa tudi senčilo za oči doprinesli k romantičnemu make upu.

 

Začasne tetovaže
Modna revija znamke Dion Lee se je odvila v znamenju satena in čipke, pa tudi diskretnih začasnih tetovaž.

 

Nude odtenki
Revija modne hiše Carolina Herrera je bila v znamenju ženstvenih kreacij in zelo blagega make upa: maskara in rdečilo v nude odtenkih. Zagotovo zmagovalna pomladanska kombinacija, ki nikoli ne gre iz mode.

 

Sproščene frizure
Modno revijo Prabala Gurunga so obeležile športne kreacije intenzivnih barv in tudi frizure, nad katerimi smo v GRAZIA uredništvu navdušene! Strokovnjaki za lase so namreč prikazali, da v središču niso več elegantne pričeske, ampak sproščeni, blago speti lasje, ki poskrbijo za naraven videz.

 

Vir: elle.rs
Foto: instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si