5 nasvetov za uspešno hujšanje!

81_image

Se še vedno trudite z oklestiti nekaj kilogramčkov, ti pa se vas držijo in se kar nočejo odlepiti od vas? Rešitev za vaš problem se skriva v drobnih spremembah navad, ki jih morate vključiti v svoje življenje!

1. Pij vodo – Ne mislimo, da si svoj želodec popolnoma napolniš z vodo, ampak vso sladko pijačo zamenjaj za vodo. Voda je eden glavnih dejavnikov za hujšanje saj naše telo funkcionira bolje in povečamo presnovo. Voda naj bo vaš prijatelj.

2. Jej, ampak pametno! – Ne smeš stradati. Vedi, da če ne ješ, tvoje telo postane kot neka shramba in skladišče in komaj čaka na hrano. Ko jo dobi telo poskrbi, da gre veliko v skladišče, saj se telo boji, da hrane še dolgo ne bo. Povečaj število obrokov na dan, vendar pazi, da ne ješ karkoli. Jej pametno in zdravo.

3. Zamenjaj svoje pregrehe za kaj drugega –  Seveda je logično, da se ne smete basati z čipsi in čokolado. Zato pa lahko najdete alternativo temu. Primer, ko vam zapaše čips, si raje naredite popcorn na olivnem ali kokosovem olju. Morda vam zapaše čokolada? Privoščite si beljakovinske čokoladice, ki skoraj nimajo sladkorja.

4. Vadba, vadba in še enkrat vadba – Ja, tudi vadba je pomembna pri vsem tem. Ni potrebno takoj v fitnes in tam premakniti vse naprave. Lahko začnete postopoma, npr. s hojo ali hribi. Lahko se s kolesom odpravite na izlet ali pa z rolerji. Važno je, da pri sebi naredite klik in začnete bolj zdravo življenje, ki vsebuje tudi gibanje.

5. Dodatna pomoč Fitosal – Zadnji nasvet je zelo pomemben. Vedno, ko se spravimo na diete, nam manjka energije in motivacije. Tukaj priporočamo FITOSAL – TOPILEC MAŠČOBE. Prehransko dopolnilo FITOSAL  je prehransko dopolnilo, s katerim se bodo maščobne blazinice kar topile. Vsebuje pravilno kombinacijo skrbno izbranih kvalitetnih sestavin, za katere velja, da se tradicionalno uporabljajo za presnovo maščob in kot pomoč pri kontroli teže. Dobiš ga lahko tukaj: FITOSAL – TOPILEC MAŠČOBE

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si