5 nenavadnih in totalno “hudih” modelov kavbojk

Čeprav kavbojke nosimo za najrazličnejše priložnosti, še ne pomeni, da se moramo ves čas držati enega in istega modela hlač. Jesenska sezona prinaša razkošno ponudbo jeansa, ki je vse drugo kot običajen. Najnovejši kroji kavbojk so tako odlična osnova za jesensko modno eksperimentiranje.

Raven “skinny jeans”: Preozke kavbojke so preteklost, novi top model kavbojk je raven “skinny jeans”, ki oprime naše obline v zgornjem delu, od kolen navdol pa pade ob mečih. Izberite model z višjim pasom, ki bo vizualno podaljšal noge.

H&M 39,99 eur

Strgan zvonček: Kavbojke, ki se od kolen navzdol zvonasto razširijo, pristajajo vsakomur, ne glede na širino bokov. Najbolje bo, če jih boste nosili v kombinaciji z visokimi petkami, saj bodo na ta način vaše noge videti neskončno dolge. Letos izberite raztrgan model zvonastih kavbojk.

Zara 29,95 eur

Super “oversized”: To so kavbojke, ki so jih naše mame nosile v 60-ih letih, sedaj pa so ponovno oživele in nam nudijo neskončno mero udobja.

Zara 25,95 eur

Zavihan jeans: Takšne kavbojke smo nosile tudi sedaj, a v večini primerov je šlo le za “boyfriend” kavbojke, ki so razkrile le malo gležnjev. Za jesen 2017 so trendi drugačni, saj stilisti predlagajo strogo krojene kavbojke s širokimi zavihki, pogosto okrašenimi s perlami in biseri.

Zara 29,95 eur

Raztrgane kavbojke ravnega kroja: Če ne marate kavbojk na zvon, izberite široke kavbojke ravnega kroja, ki naj jih tokrat krasijo strganine. Obvezno jih dopolnite z ženstveno bluzo in petkami.

H&M 39,99 eur

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si