5 nesprejemljivih modnih napak

Obstaja cel kup reči, s katerimi lahko dovršite svoj stil, in tudi takšnih, s katerimi ga lahko povsem uničite. Lahko imate na sebi še tako lep kos oblačila, se vam lahko pripeti napaka, ki bo uničila čisto vse. Predstavljamo vam 5 modnih grehov, ki vedno znova uničijo vaš trud, ki ste ga sicer vložili v svoj popoln videz.

Slabo skombinirani modni dodatki: Morda menite, da ne bo nihče opazil, če vaša torba, čevlji, pas in nakit igrajo različno politiko, a ostre modne oči bodo zagotovo najprej opazile prav to. Ni potrebno, da barvno povsem uskladite modne dodatke, pomembno je, da dodatki lepo zaokrožajo oblačila in dihajo skupaj isto zgodbo.

Zmečkana oblačila: Ne glede na to, kako lepo obleko, srajco ali hlače imate na sebi, če so reči zmečkane, stajling preprosto ne bo deloval. Vedno si, torej, vzemite čas in preverite, ali so vaša oblačila zlikana. Če ste neprestano v časovni stiski, vam bodo pri hitrem likanju zagotovo zelo pomagali parni likalniki, velik trend med sodobnimi gospodinjami.

Ostanki ličil na oblačilih: Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste se naličili in uredili frizuro, med preoblačenjem pa ste med hitenjem obraz naslonili na majico in na njej pustili madež? Neštetokrat? Situacija je poznana tudi Grazii. Svetujemo vam, da obrnete proces urejanja. Najprej se oblecite, nato pa se naličite, oblačila pa med ličenjem zaščitite s kopalnim plaščem.

Naramnice modrčka: To je zagotovo velik modni NE, ki pa se mu z lahkoto izognete. Le zakaj bi prekrasno obleko, v izbor katere ste vložili toliko truda, uničile naramnice modrčka, ki po možnosti barvno niti ne pašejo k izbranemu oblačilu? Modrček brez naramnic je, torej, nujen kos v garderobi vsake ženske.

Uničene petke: Povsem jasno nam je, da je sodobna ženska usposobljena za vse in mora pri tem vedno izgledati popolno, a so reči, za katere vam res ni potrebno uničevati čevljev in svojega videza. Saj veste: modne zvezde velikokrat poudarijo, da so ravno čevlji najpomembnejša pika na i vsakega stajlinga. Preobujte si čevlje med vožnjo in ne dovolite, da vam pritiskanje na plin, zavoro in sklopko uniči konico salonarjev. Tudi za peščene terene najljubše petke raje zamenjajte s čevlji, ki vam jih ni škoda in nikar ne dovolite, da se vam z enim sprehodom po pesku nagubajo petke in iz njih pogleda žebelj.

Foto: Diego Zuko

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si