5 razlogov za nakup izdelkov Oriflame

Zakaj bi kupovali Oriflamove izdelke? S tem vprašanjem se pri Oriflamu ukvarjajo vsak dan v želji, da bi svojim kupcem zagotovili le najboljše. Preberite pet razlogov, ki jih imejte v mislih.

Poudarek na notranji lepoti, ki se kaže navzven: Švedsko podjetje verjame, da je za lepoto potreben celosten pristop. Če želite olepšati videz, se morate dobro tudi počutiti. V 50 letih izkušenj je takšen pristop pomagal opredeliti, kakšne izdelke želijo vključiti v svojo ponudbo, da se lahko kupci počutijo tako dobro, da bodo drugi opazili.

Kvalitetni izdelki po dostopnih cenah: Želijo ustvarjati kvalitetne izdelke. Izdelke, ki naravne sestavine združujejo s sodobno znanostjo. Visoko učinkovite izdelke z dokazanimi rezultati. In ker želijo, da bi odlični izdelki bili dostopni čim več ljudej, jih ponujajo po dostopnih cenah.

Odgovorno nakupovanje: Izdelke razvijajo na odgovoren način. To pomeni, da spoštujejo ljudi in naravo skozi celoten proces – od izbire sestavin, razvijanja formul do izbire načina proizvodnje in embalaže. Za Oriflame je pomembno, da pozitivno vplivajo na skupnosti, v katerih delujejo in da pri tem skrbijo za okolje.

Dokazani rezultati: Oriflame izdelki pogosto presegajo kvaliteto izdelkov ostalih ponudnikov, dnevne rutine nege kože in prehranski dodatki Oriflame pa zagotavljajo še boljše rezultate. S kliničnimi raziskavami so to tudi dokazali! Če želite učinkovite izdelke, jih najdete v Oriflamu.

Izdelki za vsakogar: Pri Oriflame skrbijo, da se v njihovi ponudbi najdejo izdelki za vsakogar in za vsako priložnost. Z najširšo ponudbo ličil, dišav in dodatkov – ki jih navdihujejo zadnji modni trendi – lahko vsakdo najde kaj zase.

In ker Oriflame letos praznuje 50 let, je za svoje kupce pripravil prav posebno nagradno igro, v kateri lahko osvojite najprestižnejše Oriflamove izdelke! Oriflame že več kot 50 let pomaga ljudem do lepšega videza, prijetnejšega počutja in boljšega življenja, saj uresničuje sanje mnogih ljudi. V jubilejnem letu želijo skupaj z vami proslaviti uspeh, zato vas vabijo, da sodelujete v naši nagradni igri Spomin. Poiščite pare v najkrajšem času in osvojite sijajne nagrade! Povezava do nagradne igre: TUKAJ

Foto: Oriflame

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si