5 razlogov, zakaj GRAZIA prisega na Nespresso

Jutra brez kave? Nepojmljivo tudi za GRAZIO, ki svoj dan začne s skodelico Nespresso užitkov.

Za večino nas jutro predstavlja oazo miru, v kateri lahko obvladujemo misli, dokler nas ne dohitijo vsakodnevne obveznosti. Ta ritual se ne sme jemati zlahka, kot tudi ne smemo jemati zlahka vseh tistih trenutkov, ki jih ukrademo zase. Izbira prave kave, glasbe, s katero bomo začeli dan, cilji, ki jih želimo izpolniti… Vsak, tudi najmanjši ritual nam pomaga, da začnemo dan v prijetnem razpoloženju in odmerku kofeina, ki nas pripravi na nove izzive.

Seveda obstaja razlika med slabo, dobro in odlično kavo, ravno zato ni nič nenavadnega, da je novica o prihodu svetovno znane blagovne znamke Nespresso pritegnila veliko zanimanje za naš trg. Po dozo te kave smo prej odhajali v tujino, a od oktobra lani lahko uživamo v kvalitetni kavi, ki se lahko primerja s tisto iz naše najljubše kavarne, kar iz domačega udobja.

Tisti, ki so ga preizkusili, to zelo dobro vedo, za vse ostale pa smo zastavili pet razlogov, zakaj bi morali poskusiti Nespresso!

1. Kava doma kot v kavarni in vedno enake kakovosti

Politika Nespressa temelji izključno na izbiri najboljših kavnih zrn Arabike in Robuste, ki rastejo med severno in južno poloblo. Za proces predelave je značilen izredno strog kriterij za izbiro zrn, tako da le en ali dva odstotka kave z vsega sveta izpolnjuje okus, aromo in standarde te blagovne znamke kave.

Ta proizvodna merila sledijo blagovni znamki Nespresso že od samega začetka, zato je vsaka Nespresso kapsula prodana na svetu, proizvedena v enem najsodobnejših proizvodnih centrov v Švici.

2. 25 odličnih okusov

Nespresso svojim potrošnikom ponuja kar 25 vrst kave, katere lahko prilagodimo trenutnemu razpoloženju in okusu. Tako da lahko zjutraj spijemo Envivo – dolgo kavo lesnatih not, popoldne pa se odločimo za sadni in lažji okus ali aromo karamele, vanilije in čokolade.

3. Moderni dizajn in visoka kakovost

Kakovost kave je zagotovo na prvem mestu, vendar ne zaostaja niti izgled in kakovost aparatov. Ker Nespresso ne ponuja le kave, temveč celotno izkušnjo in užitek, so vrhunski oblikovalci te blagovne znamke oblikovali aparate, ki bodo dekoracija v vaši kuhinji, hkrati pa enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Z linijo aparatov lahko izkušnjo dopolnite tudi z dodatnim asortimanom Nespresso galanterije, ki je prav tako privlačne oblike.

4. Kratek čas priprave

Priprava kave z Nespresso aparatom in kapsulami je enostavna in hitra. Pravzaprav je edina stvar, ki jo morate storiti pritisk na gumb in v manj kot minuti vas bo čakala kremasta kava brez grenkobe, ki vam bo polepšala dan…

5. Spletna prodaja

Udobja ni nikoli dovolj, zato je Nespresso zagotovil, da lahko vse, kar želite, naročite preko spletne strani www.nespresso.si. Nekaj ​​preprostih klikov in že lahko čakate na brezplačno dostavo kave na Vaš domač naslov!

Zaradi vsega tega, in še mnogih drugih razlogov, vam preostane le to, da se prepustite uživanju in “ukradete” delček dneva zase, skupaj z Nespresso doživetjem.

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si