5 stilskih trikov za manjše ženske

Matthew-Williamson-Mohair-Embroidered-Roll-Neck-Jumper-and-Star-Jacquard-Skirts-1140x760

Moda vsekakor ni namenjena le visokim in vitkim ženskam. Če verjamete ali ne, modno se lahko obleče prav vsaka ženska, ne glede na skladnost postave ali višino. Potrebno je upoštevati le nekaj pravil. Ko jih boste osvojile, boste spoznale, da stajling, tudi če nimate ravno manekenski mer, ni tako zelo zahtevna reč. Predstavljamo vam 5 stilskih trikov, ki jih morajo upoštevati ženske, nižje rasti:

Izogibajte se dolgim bluzam, topom in srajcam, saj le-te skrajšajo vaše noge. Raje zataknite majice, srajce in bluze v hlače ter na ta način optično podaljšajte noge.

STREETWEAR FASHION WEEK S15

Pokažite gležnje, saj bo ta poteza vaše noge podaljšala. Krajše hlače ali krila midi dolžine so pravi izbor za vse tiste, ki želite podaljšati in stanjšati svojo silhueto. Skrivnost se skriva v najtanjšem delu vaše noge – v gležnju. Če nosite hlače, ki prekrivajo vaše gležnje in celo čevlje, potem izberite enak odtenek hlač in čevljev ter tako poskrbite, da bodo vaše noge izgledale neskončno dolge.

5f9da3264da0dd7240079cf187549c95

Kombiniranje kosov v enaki barvi in ustvarjanje monokromatskih kombinacij ustvarja iluzijo daljše linije, torej vašega telesa. Črno na črno na črno na črno je torej ključ do optično višjega in vitkejšega telesa.

224262_980

Izogibajte se oblačilom, ki segajo do kolen, saj takšne dolžine prelomijo vaše telo na pol in tako krajšajo vaš trup in noge. Izbirajte torej mini ali midi dolžine, ki veliko bolj laskajo vaši postavi.

918ec0e83614cf66c09fd8e1d470160f

Vedno nosite vsaj malo petk. Ne pravimo, da morate vedno nositi salonarje vrtoglavih višin, a že platoformirani športni copati ali espadrille ali gležnjarji z nekaj centimetrsko petko bodo poskrbeli, da bo vaš korak elegantnejši, noge pa daljše.

low-heeled-block-heels

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si