5 stilskih trikov za vitek izgled v stilu Francozinj

Spring+2016+Attendees+J4PNdF1smkqx

Nobena skrivnost ni, da Francozinje slovijo po izjemnem stilu. Stiliranje imajo v malem prstu, a zdi se, da zanj ne porabijo prav veliko energije. So ljubiteljice klasike, a so vedno tako zelo “kul”. Znajo poudariti svojo postavo, a na način, da kljub vsemu skrijejo višek oblin in majhne nepravilnosti, posledično pa so vedno videti tako krhke in vitke. Ponujamo vam 5 stilskih nasvetov, ki se jih pri stiliranju držijo Francozinje:

Izbirajte koničaste čevlje, po možnosti v kožnem odtenku, saj boste na ta način optično podaljšali noge in s takšnim izborom čevlja dosegli še boljši efekt, kot če bi nosile vrtoglavo visoke salonarje.

alleygirl_in_paris_french_girl_style8

Stajlingu dodajte pas, če je to le mogoče. Ta modni dodatek namreč definira vašo postavo in preusmeri pozornost na pas, hkrati pa omogoča plastenje oblačil in tako zakritje kakšne neljube nepravilnosti na vašem telesu.

b687d5d02a333800829378b0f052da3c

Izbirajte navpične črte, saj te optično podaljšajo vaše telo. Če ste dovolj pogumne in s stajlingom rade izstopate, potem se oblecite v navpične črte od glave do pet.

take-a-look-at-the-winners-of-the-2015-street-style-awards-2

Dolg plašč ali daljši suknjič naj, če je le mogoče, zamenjata kratke jakne. Na ta način boste oblikovale daljšo linijo, ki spremlja vaše telo, in ne boste postave razdelile v dva dela že v predelu pasu.

hbz-street-style-nyfw-ss2016-day3-24

Izbirajte krila in obleke na preklop, saj diagnalna linija prereza usmerja pozornost v vaše noge, podaljša postavo in optično skrbi za pravilnejšo razporeditev proporcev.

b0fbb9f92fcd654ed2b53c0d273254d5

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si