5 vzhajajočih modnih znamk, ki jih moraš spoznati!

Znamke, ki so obnorele Instagram, ki jih nosijo vse znane modne influencerke in ki so navdušile tudi nas, Grazia ti predstavlja 5 vzhajajočih modnih znamk, ki jih preprosto moraš spoznati:

Cecilie Bahnsen

Oblikovalka, ki je najprej delala kot dizajn asistentka za znamko Erdem in sodelovala z znamko Dior je svojo prvo kolekcijo predstavila leta 2016, danes pa je pripravljena da s svojim dekliškim in romantičnim stilom zavzame modni svet. In glede na popularnost, ki jo že zdaj dosega pri modnih zvezdah Instagrama, v njen uspeh preprosto ne dvomimo!

 

Peter Do

Peter Do je s svojimi kroji in izborom delikatnih materialov uniforma za moderno žensko. Dodelan minimalizem je besedna zveza, ki dobro opiše delo Petra Do-ja, ki je med drugim delal pod okriljem legendarne Phoebe Philo za Céline, a se je hitro tudi sam dokazal modnemu svetu.

 

Khaite

Newyorška oblikovalka Catherine Holstein je znamko Khaite ustanovila leta 2016, katere ime naj bi pomenilo “dolgi, valoviti lasje”. In prav takšna je vsekakor Catherinina estetika, s kombiniranjem različnim volumnom, ženske forme, minimalizma 90ih let, kostimom in večernih modnih kosov, ki bazirajo na kašmirju in jeansu!

 

Orseund Iris

Verjetno smo prav vse že zasledile svilnato bluzo z odprtim hrbtom, ki krasi Instagram profil skoraj vseh največjih modnih navdušenk. Znamka Orseund Iris je upravičeno hitro pridobila na priljubljenosti na družbenih omrežjih in tudi me smo se zaljubile v njihove preproste, elegantne a tako zelo unikatne modne kose.

 

Rotate

Da pa ne bo govora le o minimalizmu in čistih linijah je tu pisana, razigrana, dekliška in udarna znamka Rotate, ki črpa inspiracijo iz 80ih let in ni nič manj popularna v primerjavi s svojimi minimalističnimi predhodnicami. Včasih namreč v življenju preprosto potrebujemo dramatične napihnjene rokave in močne pisane barve, kar je vsekakor eden izmed razlogov zakaj bomo pridno sledili Rotate in se že veselimo novih kolekcij!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si