5 vrst fotografije, ki jih lahko naredite s pametnim telefonom!

Živimo v času, ko je pametni telefon najbolj priljubljen fotoaparat. Do nedavnega je bila jasna ločnica med tem kakšne fotografije zmore telefon in kakšne profesionalni fotoaparat. Športne fotografije, umetniške fotografije pokrajin, tihožitja in ekspresivni portreti so bili domena naprav z večjimi zmogljivostmi. Danes je to zgodovina. Fotografski pametni telefon Huawei P10 se odlično znajde v praktično katerikoli vrsti fotografije. Z orodji uporabniku zagotavlja, da bo naredil prav takšno fotografijo, kot si jo je zamislil v svoji glavi. Tukaj je pet primerov različnih vrst fotografij, ki so bile narejene s pametnim telefonom in dajejo občutek, da jih je nekdo posnel s profesionalno fotografsko opremo.

Črno-beli portreti: Okusni, ekspresivni, črnobeli in hkrati nasičeni s čustvi: to je tisto, kar nam predstavljajo klasični črnobeli portreti. To, doslej ekskluzivno področje fotografske umetnosti, je zaradi tehnologije, ki jo je razvil Huawei v sodelovanju z Leico, dostopno vsakomur.

Vsakodnevni portreti: Trenutki iz vsakdanjega življenja, smeh, solze, trenutki ujeti »on-the-go«, vsakdanja portretna fotografija je vrsta fotografije, ki se jo največkrat poslužujemo s telefonom. Vsakdanje življenje, ki je zabeleženo s fotografijami. Vendar to ne pomeni dolgočasja. Prav nasprotno, z dobrim pametnim telefonom so lahko te fotografije pravi mali biseri.

Modne fotografije: Modna fotografija definitivno ne paše skupaj s pametnimi telefoni, kajne? Izkazalo se je, da se tudi brez ton opreme in vojsko asistentov, da doseči osupljive modne fotografije s pametnim telefonom Huawei P10.

Fotografije ekstremnega športa: Športne kamere imajo omejene zmogljivosti in posebne lastnosti. Te izhajajo iz njihovih funkcij, kot je širokokotno vidno polje, ki popači sliko. Namesto njih lahko uporabite pametni telefon, ki vam bo prav tako zagotovil neverjetne rezultate!

Pokrajine: Kamorkoli greste, bodisi na oddaljene gore ali v eksotično mesto, videli boste kraje, ki se vas bodo dotaknili. Pametni telefon, kot je Huawei P10, vam nudi orodja, s katerimi boste lahko zajeli ta trenutek in ga shranili za vedno. Brez potrebe po profesionalni fotografski opremi.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si